Vaishno Devi Yatra mag na 16 augustus niet meer hervatten als 11-test COVID-positief

Vaishno Devi Yatra mag na 16 augustus niet meer hervatten als 11-test COVID-positief

Vaishno Devi Yatra geschorst

De meest verwachte pelgrimstocht naar de Shri Mata Vaishno Devi-grotschrijn wordt misschien niet hervat, zelfs niet na 16 augustus, aangezien de regering richtlijnen heeft uitgevaardigd voor de heropening van alle religieuze plaatsen, aangezien ongeveer 11 mensen positief zijn getest in Bhawan in de Trikuta Hills van het district Reasi.

“In totaal zijn 11 mensen positief getest op COVID-19 in Bhawan”, aldus officiële bronnen. Ze zeiden dat drie mensen op dinsdag positief waren getest en acht, waaronder enkele van de priesters, op woensdag positief waren getest. ”

Eerder, aangezien religieuze gebouwen en plaatsen van aanbidding vanaf 16 augustus opengaan, heeft de regering van Jammu en Kasjmir een aparte Standard Operating Procedure (SOP) uitgevaardigd voor de opening van religieuze plaatsen. In haar eerdere bevel had de administratie de andere SOP’s voor Covid-19-insluiting verlengd tot 31 augustus.

J&K meldt 482 nieuwe COVID-19-gevallen, het totale aantal is nu 26413

Een totaal van 482 mensen testten woensdag positief op coronavirus in J&K, waardoor het aantal van de Union Territory op 26413 kwam, terwijl het dodental opliep tot 498, terwijl er nog acht aan de ziekte vielen.

Een verklaring van de afdeling Informatie en Public Relations zei dat van de nieuwe gevallen, 106 van de Jammu-divisie en 376 van de Kasjmir-divisie, vandaag zijn gemeld,

Bovendien zijn nog 544 COVID-19-patiënten hersteld en ontslagen uit verschillende ziekenhuizen, 88 uit de Jammu-afdeling en 456 uit de Kasjmir-afdeling.

READ  Apex Legends vestigt nieuwe records voor spelers in de nasleep van seizoen 14

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *