In januari 2020 had Mandana Karimi geen idee dat ze deze strandherinnering zo erg zou missen

Van Mandana Karimi’s Instagram Mandana (met dank mandanakarimi)

Hoogtepunten

  • Mandana Karimi heeft een foto van januari gedeeld
  • Mandana Karimi plaatst vaak berichten over het missen van het strand
  • Ze heeft onlangs thuis een strandherinnering gecreëerd

New Delhi:

Mandana Karimi mist het strand echt, ze is het al een tijdje eigenlijk. Niet in staat om een ​​reis naar het strand te maken vanwege de lockdown, het actrice-model herhaalt vaak dierbare herinneringen en deelt ze op Instagram. De motivatie van Mandana Karimi op maandag was iets soortgelijks – om te blijven dromen over stranden totdat ze echt kan genieten van zon, zee en zand. Mandana deelde een herinnering uit januari en voegde een opgewonden smiley toe, die alles zei over haar huidige humeur. Op de foto is Mandana, gekleed in zwart en denim, te zien terwijl ze wat vitamine D opneemt terwijl ze zonnebaadt op een strand.

De terugkeer van Mandana Karimi naar januari geeft ons ook grote trek in het strand:

Nog een maandag mantra wat Mandana Karimi volgt, is ‘blijven glimlachen, zelfs als je voelt dat je leven uit elkaar valt’. Deze foto is het bewijs.

Mandana Karimi, die vaak trends maakt voor haar eigenzinnige berichten, heeft onlangs een strandherinnering thuis gecreëerd. In een Then vs Now-post deelde ze haar epische oplossing om haar haar op strandhaar te laten lijken: ‘Daarna ging ik op vakantie, bracht ik uren op het strand door – de wind waaide door mijn haar (speciaal op deze foto) en nu Ik draag alleen mijn bikini. PS – Ik heb spuug gebruikt om het haar op mijn gezicht te plakken (Then vs Now-serie). ” LOL.

READ  Capcom Pro Tour 2023 Midden-Amerika West voorlopige resultaten, streaming met Kusanagi, Doomsnake, MJ Gama, Uriel Velorio, Todakai, ElTigre, Excelancer & meer

Mandana Karimi, die in verschillende advertenties te zien was, speelde in films als Roy, Bhaag Johnny en Kyaa Kool Hain Hum 3. Ze was de tweede runner-up van Bigg Boss 9. Ze werd lid van de tv-serie Ishqbaaz in 2018 met een negatieve rol.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *