India Post 2023 GDS Second Merit List uitgebracht, download hier

India Post 2023 GDS Second Merit List uitgebracht, download hier
Indiase post GDS Verdienstenlijst 2023: India Post heeft zijn tweede lijst met verdiensten vrijgegeven voor Grameen Eend Syphax (GDS) Recruitment 2023 op de officiële website.
Kandidaten die hetzelfde hebben aangevraagd, kunnen een bestand controleren en downloaden GDS 2023 Second Merit List van India Post GDS Recruitment Official Website – https://indiapostgdsonline.gov.in/.
Documentverificatie van dergelijke kandidaten op de shortlist zal worden gedaan door het genoemde afdelingshoofd tegen hun naam op of vóór 21-04-2023.
Geselecteerde kandidaten moeten een verificatierapport indienen met originelen en twee sets zelfgecertificeerde kopieën van alle relevante documenten.
India Post GDS Resultaat 2023 werd aangekondigd op 12 maart 2023 en met de release van de tweede verdienstenlijst kunnen kandidaten nu controleren of ze in aanmerking komen voor het selectieproces.
Er zijn in totaal 40.889 vacatures vrijgegeven op verschillende afdelingen voor de India Post GDS-werving 2023. Het registratieproces voor sollicitaties is begonnen op 27 januari 2023 en de laatste datum voor online sollicitaties is 16 februari 2023. Het venster voor correctie van sollicitaties is geopend vanaf 17 Februari 2023 t/m 19 februari 2023 De tweede verdienstenlijst is opgesteld na inaanmerkingneming van de punten behaald door de kandidaten in het tiende criterium.
GDS is verantwoordelijk voor de bezorging van brieven, pakketten en andere postdiensten op het platteland. Het wervingsproces voor GDS wordt uitgevoerd door India Post en wordt jaarlijks gehouden. Het selectieproces is gebaseerd op de prestaties van de kandidaat in het tiende criterium.
Directe link om India Post GDS II-verdienstenlijst 2023 te downloaden
Hoe India Post GDS Second Merit List 2023 controleren?
Stap 1: Bezoek de officiële India Post GDS-wervingswebsite – https://indiapostgdsonline.gov.in/
Stap 2: Klik op het tabblad Resultaten op de startpagina.
Stap 3: Selecteer de juiste staat waarin u GDS heeft aangevraagd.
Stap 4: Klik op de link met de tekst “India Post GDS 2023 second merit list.”
Stap 5: De lijst met verdiensten wordt in pdf-formaat op het scherm weergegeven.
Stap 6: Kandidaten kunnen zoeken naar hun naam of sollicitatienummer in de verdienstenlijst.
Stap 7: Als uw naam op de lijst staat, komt u in aanmerking voor het selectieproces.
Stap 8: Download en bewaar de lijst met verdiensten voor toekomstig gebruik.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *