Wie herinnert zich de gekke techniek van C. Viper waarmee ze gratis aanvallen kon ontwijken in Street Fighter 4?

Wie herinnert zich de gekke techniek van C. Viper waarmee ze gratis aanvallen kon ontwijken in Street Fighter 4?

Ik ben niet een van hen
Aangezien de vechtgame-community meer dan 7 jaar geleden vrijwel is overgestapt van Ultra Street Fighter 4, is er een waanzinnige hoeveelheid verouderde technologie die nooit meer is weggegooid, wat echt jammer is gezien de erfenis van de vechtgame.

De oude competitieve Japanse C. Viper-speler nakashi Hij herinnerde ons er onlangs allemaal aan dat zijn personage inkomende aanvallen volledig kon ontwijken zonder meters te besteden, en beweert dat hij zich probeerde te verbergen om te voorkomen dat de technologie kapot ging.

Zoals te zien is in de korte compilatie van Nakaashi, kan Viper haar kenmerkende schijnbeweging gebruiken om een ​​inkomende aanval bijna effectief te vermijden met een korte timing en de juiste invoer.


Deze specifieke techniek lijkt alleen te werken met de directe schijnbeweging van C. Viper Thunder Knuckle, en kan zelfs worden gebruikt om enkele aanvallen met meerdere treffers te ontwijken als je goed en snel genoeg bent om hem meerdere keren te landen.Persoonlijk had ik nog nooit van deze technologie gehoord, hoewel ik in latere jaren met SF4 begon, dus dat zou de kenniskloof kunnen verklaren.


De beste verwijzing die ik kan vinden naar technologie die openbaar wordt getoond, is naar Video uit 2011 door Javits Arias Sole.READ  De uitgaven aan games van derden in de Epic Games Store zijn in 2023 met 13% gedaald

Volgens het FGC Lab-monster geeft de Heavy Thunder-truc Viper 6 frames van onoverwinnelijkheid van het hele lichaam voor zowel worpen als aanvallen en herstelt hij zelfs sneller dan de EX Seismo-truc.


Kende en herinnerde je je de lastige SF4-techniek? Laat het ons weten in de comments, welke coole technologie uit de game vond je leuk waar nu niet over wordt gesproken?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *