Indiana Jones en Wolfenstein Daves zijn ‘heel, heel, heel ver’

Eerder dit jaar maakte Bethesda bekend dat het een nieuwe Indiana Jones-game gaat maken met de hulp van ontwikkelaar Wolfenstein Machine Games. De eerste trailer gaf niet veel details, maar in een nieuw interview suggereert Bethesda dat de releasedatum van de Indiana Jones-game nog ver weg is.

Indiana Jones werd in januari onthuld en is een origineel verhaal samengesteld door Elder Scrolls en Starfield Creative Director Todd Howard. Pete Haines, senior vice-president van wereldwijde marketing en communicatie voor Bethesda, bevestigde dat Indiana Jones de ontwikkeling voor Starfield of Elder Scrolls 6 niet zal vertragen, maar behalve dat, is er geen update geweest sinds de onthulling.

In een interview met GameSpot werd Pete Hines gevraagd naar de staat van Machine Games en Wolfenstein 3, die dit jaar niet op de E3 waren, en hij sprak een beetje over Indiana Jones – alleen om te suggereren dat de weg vrij is. “We hebben deze deal letterlijk zojuist aangekondigd, dus je kunt zelf raden hoe lang dat zal duren”, zegt hij. “Ze bevinden zich in de zeer, zeer, zeer vroege stadia van het werken aan de Indiana Jones-game.”

Hines had ook een update van zijn bericht over Wolfenstein 3, waarin stond dat fans “moeten wachten tot we er over willen praten”, maar suggereert dat de game hoogstwaarschijnlijk op zijn minst in ontwikkeling is. “Je mag me bovenaan de lijst zetten van mensen die nog een wedstrijd in Wolfenstein willen kijken, dus maak je daar maar geen zorgen!”

De onthulling van Indiana Jones maakt deel uit van een Lucasfilm Games-uitbreiding die ook de onthulling omvatte dat Star Wars open-wereldgame van Ubisoft ook afkomstig is van dezelfde studio achter Avatar: Frontiers of Pandora, die vorige week de gameplay op E3 ​​onthulde.

READ  Loop Hero is een roguelike game die je de meester maakt van een D & D-kerker

Als je niet kunt wachten op Wolfenstein 3, kun je dit geweldige vervolg voor fans bekijken terwijl we wachten. Wat Indiana Jones betreft, pak een van de beste actie-avonturen op pc op, die op dit moment ten minste één Indy-game heeft om elke fan te plezieren.

{“Scheme”: {“page: {“content: {“title: “Wolfenstein devs Indiana Jones game” very, very, very far”, “type “:” news “,” category ” : “wolfenstein-the-” new-colossus”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”,”genre”: “FPS”, “title”: “Wolfenstein 2: The New Colossus” , “Soorten”:[“FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Hideo Kojima houdt zo veel van 12 minuten dat hij een nieuw avonturenspel wil maken
Hideo Kojima vindt 12 Minutes zo leuk dat hij graag nog een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *