Top 5 dingen die je waarschijnlijk niet wist over gloeiende inktvis in Minecraft

Onlangs toegevoegd aan het spel met update 1.17 Caves & Cliffs, inktvis gloed Ze zijn al een van de meest geliefde mobs in Maine Ambacht.

Gebaseerd op de originele Minecraft-inktvis, zijn gloeiende inktvissen helderder, blauwer en aantoonbaar betere versies van mobs. Het kan worden gevonden in elk water onder zeeniveau, beoordeeld als Y-niveau 63. Gloeiende inktvis straalt ook prachtige gloeddeeltjes uit, in tegenstelling tot standaardinktvis. Ongeacht het uiterlijk werken gloeiende inktvissen op dezelfde manier als die van de originele bands.

Bovendien zijn gloeiende inktvissen om verschillende redenen een unieke publiekstrekker in Minecraft. Hier is een lijst met enkele interessante feiten die Minecraft-spelers misschien niet wisten over gloeiende inktvis.


Vijf interessante feiten over Minecraft Glow Squids

5) glow bags incl

Afbeelding via Minecraft
Afbeelding via Minecraft

Net als de inktzakken die gewone inktvissen laten vallen als ze worden gedood, laat de gloeiende inktvis de gloeiende inktzakken vallen. Gloeiende inktzakken kunnen worden gebruikt om gloeiende elementframes te maken, een nieuw type elementframe dat licht uitstraalt achter elk element waarin het is geplaatst.

Bovendien kunnen glow-inktzakken worden gebruikt om de tekst op de banner te laten gloeien, waardoor alle woorden er visueel uitspringen en de aandacht van andere spelers trekken. Als je dit doet, krijgt de speler een nieuwe prestatie genaamd “Glow and See!”

4) Licht in het donker

Afbeelding via Minecraft
Afbeelding via Minecraft

Gloeiende inktvis straalt van nature licht uit, vandaar het woord glow in zijn naam. Deze functie resulteert in het onvermogen om gloeiende inktvis te produceren waar er een omgevingslichtbron is. In principe kan gloeiende inktvis zich alleen voortplanten in een watermassa als het volledig donker is.

READ  Het verhaal achter Amerika's nationale hymne

Dit speciale aspect van de gloeiende inktvis had geen invloed op de vondst van de maffia. Echter, zoals met veel Minecraft-spelers, hebben ze al interactie gehad met veel gloeiende inktvissen sinds ze nieuwe werelden hebben gespeeld met update 1.17.

Aangezien er geen andere lichtbron in de buurt is, zou het gemakkelijk moeten zijn om te zien wanneer de gloeiende inktvis werd gespot vanwege zijn unieke turquoise kleur.

3) kan niet worden gefokt

Foto via RedAdventurer11 op Reddit
Foto via RedAdventurer11 op Reddit

Laat je niet misleiden door de schattige kleintjes. Helaas, hoewel er jonge glow-inktvissen zijn die zich op natuurlijke wijze voortplanten, is er momenteel geen manier om glow-inktvissen te kweken. Gelukkig spawnen gloeiende inktvissen altijd in groepen van twee tot vier, dus hoewel ze niet kunnen worden gefokt, zullen er altijd meerdere zijn als je ze vindt.

Net als bij elke andere baby-meute, is het belangrijk op te merken dat de baby-gloeiinktvis niets zal laten vallen en de speler geen ervaringspunten zal geven wanneer hij wordt gedood.

2) Minecraft Aarde

Afbeelding via Minecraft.net
Afbeelding via Minecraft.net

Hoewel gloeiende inktvis nieuw is voor Minecraft vanille, is het niet nieuw voor de Minecraft-wereld.

Sommige Minecraft-spelers weten misschien niet dat gloeiende inktvis is ontstaan ​​in het meeslepende casual spel Minecraft genaamd Minecraft wereld die inmiddels is gesloten. Geïnspireerd door het originele spel, werkte Minecraft Earth op dezelfde manier als het alom populaire spel Pokemon Go.

Voorafgaand aan de release van update 1.17 Caves & Cliffs, heeft Mojang gestemd om te beslissen welke reeds bestaande casual mobs aan Minecraft moeten worden toegevoegd. De gloeiende inktvis kwam als overwinnaar uit de strijd en won de stemmen van veel Minecraft-spelers.

READ  Forza Horizon 5 pc-specificaties vrijgegeven

1) Een favoriet bij fans

Afbeelding via Minecraft
Afbeelding via Minecraft

Zoals gezegd won gloeiende inktvis de stemming om het aan Minecraft toe te voegen. Dit is zo’n belangrijke prestatie om te bereiken dat er maar heel weinig mobs – of wat dan ook – aan het spel zijn toegevoegd vanwege de interesse van fans.

Spelers in de Minecraft-community voeren voortdurend campagne voor specifieke updates en toevoegingen aan de game. Ondanks de constante aantrekkingskracht, werden er nog maar vier mensenmassa’s aan het spel toegevoegd nadat ze door fans waren geduwd. inktvis gloed doe mee vossenEn de geiten, En de geesten bij deze overwinning.


Disclaimer: Dit artikel geeft de mening van de auteur weer.


Voor geweldige Minecraft-video’s, abonneer je op Sportskeeda nieuw gelanceerd YouTube-kanaal


Voor geweldige Minecraft-video’s, “Abonneer” op het nieuw gelanceerde YouTube-kanaal

Written By
More from Aubrey Mason
Path of Exile: de Battle Royale-modus is terug
Na een aantal jaren van onderbreking, Weg in ballingschap: Koninklijk is terug....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *