Indiana Jones is een spel afkomstig van Bethesda en Lucasfilm Games

MachineGames (Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The New Colossus) en Bethesda werken samen met Lucasfilm Games voor een op zichzelf staand Indiana Jones-spel, geproduceerd door Bethesda Game Studios-regisseur Todd Howard.
Bethesda twitterde Om te zeggen: “Een nieuwe Indiana Jones-game met een origineel verhaal in ontwikkeling vanuit onze studio, MachineGames, en wordt geproduceerd door Todd Howard, in samenwerking met LucasfilmGames. Het zal even duren voordat we meer onthullen, maar we zijn zo enthousiast om het nieuws van de dag te delen!”

Een origineel Bethesda Twitter-bericht bevat een video met het woord MachineGames, het Lucasfilm Games-logo, de iconische hoed en zweep. een Deel StarWars.com Hij legt uit dat de teaserzin “enkele aanwijzingen kan bevatten”, maar verduidelijkt dat het spel zal plaatsvinden “op het hoogtepunt van de beroemde avonturierscarrière”.Afgezien van de bedrijfslogo’s, zal de game blijkbaar gedeeltelijk rond Vaticaanstad draaien, met een vliegticket naar Rome uit oktober 1937, en als IGN’s Jordan Oloman merkt opKaart met de Sixtijnse Kapel op tafel.

De releasedatum, het genre of de platforms zijn niet gespecificeerd op het moment van schrijven, maar één ding is duidelijk: MachineGames heeft genoeg ideeën om Indie naar de nazi’s te sturen.

Terwijl Bethesda opdoemend Microsoft verwerft, is het niet duidelijk of dit Xbox exclusief zal zijn (getimed of vol), maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat de game zal starten in Game Pass, aangezien Microsoft op zoek is naar ‘eerste, betere of betere’ Bethesda-games op Xbox-platforms.

Lucasfilm Games werd gisteren aangekondigd als een terugkerend merk, dat blijkbaar games van veel ontwikkelaars “in het Star Wars-universum en daarbuiten” zal dekken – en dat is duidelijk het “uit” -gedeelte. “Lucasfilm Games is nu de officiële identiteit voor alle gametitels van Lucasfilm”, luidde een verklaring, “Een naam die de rijke videogamecatalogus van het bedrijf en zijn blik op de toekomst omvat.”

READ  Black Ops Cold War-speler behaalde de eerste plaats zonder een enkele kill

Lucasfilm Games (later LucasArts) heeft in zijn tijd als ontwikkelaar verschillende Indiana Jones-games uitgebracht, waaronder het klassieke avonturenspel Indiana Jones & the Fate of Atlantis – dat we de beste Indiana Jones-game ooit noemden.

We krijgen in 2022 ook een nieuwe Indiana Jones-film, waarmee het verhaal van het personage wordt beëindigd – geregisseerd door James Mangold van Logan.

Joe Scribbles is de Executive News Editor van IGN. Volg hem Twitter. Heeft u een fooi voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Written By
More from Aubrey Mason

Top 5 beste games van 2020 volgens Ralph Beentjes

Nintendo had geen betere releasedatum kunnen uitkiezen voor Animal Crossing: New Horizons....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *