GTA 5-acteurs recreëren Franklins geroosterd in het echt

Grand Theft Auto V is niet gestopt met populair te zijn – serieus, kijk maar naar de verkoopcijfers voor 2020 – en het genereert nog steeds nieuwe memes.We bevinden ons nu in het tijdperk van Franklin Lamar-roosteren, omdat mods en video-editors nieuwe manieren blijven vinden om de scène opnieuw te creëren met steeds dwaze aanpassingen. Nu zijn de dingen tot hun natuurlijke conclusie gekomen: de acteurs achter Franklin en Lamar recreëren de scène in het echte leven.

Entertainment is alles wat je maar kunt wensen. Slink Johnson terwijl Lamar zijn lijnen levert met alle kleurrijke invloeden waar hij in 2013 naar terugkeerde, en Solo Fontino is net zo ongelooflijk in live-actie als in motion capture. Ze kleden zich zelfs gepast, en doen de scène in een rustige straat in wat absoluut op Los Angeles lijkt.

De scène is gemaakt in samenwerking met PlayStation Haven, die samen met Slink Johnson werkt aan GTA 5 Reality Comparison Series. Je ziet deze video’s van de acteur die de real-life locaties verkent die de fictieve stad Los Santos inspireerden. Hé, als je toch al in Los Angeles bent met de acteur, waarom doe je dat dan niet aan Mimi Franklin?

Bekijk het hieronder voor jezelf.

Bekijk enkele GTA 5-mods als je op zoek bent naar nog meer goede tijden.

READ  Wanneer spelers kunnen beginnen met downloaden op pc
Written By
More from Max Mcgee

Sachin-piloot ontmoet waarschijnlijk BJP-chef JP Nadda vandaag: bronnen

Sachin Pilot zal na de ontmoeting met BJP-chef JP Nadda over een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *