Indore Egg Sellers-winkelwagen omvergeworpen naar verluidt meer dan Rs 100 steekpenningen

De jongen zei dat zijn dagelijkse verkoop vanwege de pandemie is gedaald

Indore:

De kar van een 14-jarige jongen met eieren zou donderdag zijn omvergeworpen door de gemeenteambtenaren van Madhya Pradesh’s Indore, waar de regering de “links-rechts” -regel heeft geïmplementeerd voor de gespreide opening van winkels te midden van de coronavirus pandemie.

De jongen beweerde in een virale video dat de ambtenaren hem ’s ochtends hadden gewaarschuwd zijn wagen te verwijderen of 100 roepies te betalen. Toen hij weigerde, kantelden de ambtenaren zijn kar en vernietigden alle eieren, beweerde de jongen.

Hij zei dat zijn dagelijkse verkoop is gedaald vanwege de pandemie en dat het verlies van zijn aandelen hem extra financiële lasten zal opleggen.

Een video, die veel wordt gedeeld op sociale media, toont een omgevallen kar en gebroken eieren. De jongen, gekleed in witte kleren, wordt boos gebarend naar mannen, die burgerfunctionarissen lijken te zijn.

Bedrijven – groot en klein – zijn zwaar getroffen door de pandemie van het coronavirus en de daaropvolgende blokkades. Het centrum vorige maand stond het openen van winkels en markten met beperkingen toe, maar de meeste staten zijn voorzichtig geweest omdat het aantal gevallen gestaag toeneemt.

Donderdag meldde het land de hoogste eendaagse gevallen en sterfgevallen.

READ  De studio achter "Alto's Odyssey" maakt een nieuwe game voor Netflix

In Indore, de zwaarst getroffen stad in Madhya Pradesh, mogen winkels aan de linker- en rechterkant van de wegen om de dag opengaan.
Verschillende leiders van de regerende BJP, waaronder senior politicus Bhanwar Singh Shekhawat, hebben geëist dat de regering het “links-rechts” -systeem zou annuleren. MLA Mahenda Hordiya heeft tegen de regel een brief geschreven aan eerste minister Shivraj Singh Chouhan. Voormalig Lok Sabha-spreker Sumitra Mahajan heeft een brief aan de districtsmagistraat van Indore afgeschoten. BJP-leider Krishna Murari Moghe zei dat dergelijke beslissingen het imago van de partij onder de massa aantasten.

Congres MLA Sanjay Shukla heeft gewaarschuwd dat hij de straat op moet gaan als de intimidatie van straatverkopers niet wordt gestopt.

Maar liefst 118 mensen werden woensdag positief getest op COVID-19 in Indore, wat het aantal geïnfecteerde personen op 6457 brengt in het district.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *