InnoGames integreert MAC Cosmetics in Elvenar online gamekarakters

Bij de meeste merkpartnerschappen met gamebedrijven is niet veel verbeeldingskracht nodig, zoals de gedenkwaardige en veel gehate Monster Energy-drankjes in Death Stranding. Maar Duitsland InnoGames lanceert een samenwerking met MAC Cosmetics om zijn make-upkunst in te bedden in het online fantasiespel voor het bouwen van steden Elvenar – allemaal in naam van diversiteit.

De bedrijven werken samen om het bewustzijn over diversiteit in zowel de echte als de virtuele wereld te vergroten, en het is de eerste keer dat InnoGames het risico neemt om een ​​merk in haar producten te stoppen. In het spel kun je de gezichten van je personages schilderen met virtuele make-up die er echt uitziet als kunst, net op tijd voor Halloween.

De samenwerking loopt van 22 oktober tot 11 november. Gedurende deze periode zullen fans van Elvenar en MAC door Elvenar geïnspireerde make-up looks in de echte wereld zien, tips om hun eigen look thuis te creëren, weggeefacties op de sociale mediakanalen van het bedrijf. en een in-game Halloween-evenement.

Boven: MAC Cosmetics voegt zijn make-up toe aan een Elvenar-personage.

Afbeelding tegoed: InnoGames

De bedrijven zeiden dat de samenwerking natuurlijk leek omdat ze waarden delen rond diversiteit, inclusiviteit en creativiteit. Christian Reshöft, chief product officer bij InnoGames, zei dat spelers moeten komen zoals ze zijn en zich moeten uiten in de virtuele wereld. En de MAC-merkintegratie past bij de mystieke fantasiewereld, aangezien spelers hun personages kunnen versieren zoals ze willen.

De Duitse drag-artiest Vava Vilde, de wereldwijde MAC-artiest Angelo Rauseo en de nationale MAC-artiest Luisa Sporkenbach hebben elk avatars gemaakt, samen met tutorials om ze thuis na te maken.

Boven: Elvenar zal MAC Cosmetics vertonen tot en met 11 november.

Afbeelding tegoed: InnoGames

Voor Halloween zal de verhaallijn van dit jaar spelers kennis laten maken met een nieuw personage met taken en prijzen die nog nooit eerder in de game zijn gezien. Verrassingen komen van de artiesten.

Elvenar, dat debuteerde in 2015, is een gratis te spelen game die beschikbaar is op browsers en mobiele apparaten via iOS en Android. InnoGames, gevestigd in Hamburg, heeft 400 werknemers en meldde vorig jaar dat het $ 1,1 miljard aan inkomsten had gegenereerd.


Je kunt de beveiliging niet solo doen

COVID-19-game-beveiligingsrapport: leer de nieuwste aanvalstrends op het gebied van gaming. Toegang hier


READ  EA zegt dat een nieuwe Battlefield-game om de twee jaar 'logisch kan zijn'
More from Madison Garrett
Texas vs. Kansas – Game Preview – 24 februari 2021
De Kansas Jaehawks (7-13, 3-11 Paige 12) zullen proberen een verliezende streak...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *