Installeer en gebruik WhatsApp Web op uw computer

WhatsApp, maar dan op je computer. WhatsApp Web is ideaal voor het schrijven van langere berichten en in deze video leggen we uit hoe je de dienst instelt en gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Video van de week: WhatsApp Web gebruiken

WhatsApp is natuurlijk een smartphone app, maar je kunt ook berichten typen, lezen en ontvangen vanaf je computer. Daar gebruik je WhatsApp Web voor. In onze nieuwe video leggen we uit hoe u de service kunt opstarten. Je kunt WhatsApp Web in vrijwel elke browser gebruiken, maar je kunt ook een apart programma downloaden.

WhatsApp Web is vooral ideaal als je een langer bericht wilt sturen. Veel mensen typen immers liever op het toetsenbord van een computer dan op het touchscreen van een telefoon. Bovendien hoef je WhatsApp Web niet te verlaten voor de moeite, want ‘installeren’ duurt een paar seconden.

Lees meer: ​​WhatsApp Web gebruiken op uw desktop en tablet

Volg Android Planet op YouTube

Elke week plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Soms geven we een tip om meer uit je smartphone te halen, zoals deze keer, maar andere keren testen we nieuwe Android-producten. Zo hebben we onlangs de nieuwe Nest Audio speaker van Google en de splinternieuwe OnePlus 8T getest.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet ook niet om onze video’s een duim omhoog te geven; je helpt ons enorm. Bedankt voor het kijken!

READ  De Nederlandse Samsung Galaxy S10 krijgt nu update naar One UI 2.5
More from Madison Garrett

Stop met roken met de Stoptober-app

Nu oktober officieel is begonnen, beginnen ook veel mensen in Nederland weer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *