Gamasutra – Press Releases – PUBG MOBILE BLIJFT HACKERS EN PLUG-INS IN HET SPEL BESTRIJDEN MET VERNIEUWDE ANTI-CHEAT-MAATREGELEN


[This unedited press release is made available courtesy of Gamasutra and its partnership with notable game PR-related resource GamesPress.]

LOS ANGELES – 23 oktober 2020 – Het team achter ’s werelds populairste mobiele game, PUBG MOBIEL, gaat door met het identificeren en uitbannen van valsspeelmaatregelen, nieuwe hacks en snode plug-ins. Onlangs uitgeroeid exploits omvatten een hack die tegenstanders loskoppelt van wedstrijden, samen met auto-aim en x-ray vision-plug-ins.

Hieronder vindt u een officiële verklaring van de PUBG MOBIEL team met betrekking tot recente oneerlijke plug-ins:

Vorige week heeft de PUBG MOBIEL team ondernam krachtige actie tegen iOS-jailbreak plug-in-hacks! Valsspelers gebruikten röntgenzicht, automatisch richten en vele andere valsspeelmethoden om de game-omgeving en game-ervaring ernstig te verstoren. De PUBG MOBIEL team volgt deze hacks nauwlettend en neemt maatregelen om ze onmiddellijk aan te pakken zodra ze worden gedetecteerd. Deze hacks schaden de eerlijkheid van het spel ernstig. We zullen spelers die ze gebruiken straffen met een 10-jarige ban en juridische stappen ondernemen tegen hun ontwikkelaars om ze verantwoordelijk te houden!

De PUBG MOBIEL team zal zijn uiterste best doen om de spelervaring voor alle spelers te behouden, en als zodanig hebben we een nultolerantie voor hacks en andere uitbuitingen van oneerlijkheid. We hopen dat iedereen de regels zal volgen en een eerlijke spelomgeving zal behouden.

De PUBG MOBIEL anti-cheat-team heeft onlangs ook manipulatieve hacks aangepakt die ervoor zorgden dat tegenstanders uit het spel werden geëlimineerd zodra ze klaar waren met parachutespringen:

De PUBG MOBIEL team heeft onlangs een bijgewerkte hack opnieuw geblokkeerd. Deze hack kan spelers loskoppelen tijdens wedstrijden en zorgt ervoor dat andere spelers worden verslagen direct nadat ze zijn geparachuteerd. De hack wordt voortdurend bijgewerkt en heeft ernstige gevolgen voor de spelomgeving. De PUBG MOBIEL team zal dergelijke hacks op de lange termijn nauwlettend blijven volgen. We zullen spelers die ze gebruiken straffen met een 10-jarige ban, en we zullen juridische stappen ondernemen tegen hun ontwikkelaars om ze verantwoordelijk te houden!

READ  Internet Download Manager-extensie is gevaarlijk voor uw computer

De PUBG MOBIEL team zal zijn uiterste best doen om de spelervaring voor alle spelers te behouden, en als zodanig hebben we een nultolerantie voor hacks en andere uitbuitingen van oneerlijkheid. We hopen dat iedereen de regels zal volgen en een eerlijke spelomgeving zal behouden.

Deze tactieken zijn de laatste in voortdurende inspanningen om oneerlijk gameplay-gedrag te bestrijden. De PUBG MOBIEL team is van plan om hacks en andere maatregelen voortdurend te bestrijden om een ​​veilige en gastvrije spelomgeving voor leden van de gemeenschap verder af te dwingen.

PUBG MOBIEL is gratis te downloaden op de App Winkel en Google Play.

OVER PUBG MOBIEL

PUBG MOBIEL is gebaseerd op DE BATTLEGROUNDS VAN PLAYERUNKNOWN, het fenomeen dat in 2017 de wereld van interactief entertainment stormenderhand veroverde. Maximaal 100 spelers parachutespringen op een afgelegen eiland om te strijden in een krachtmeting waarbij de winnaar alles krijgt. Spelers moeten hun eigen wapens, voertuigen en voorraden vinden en opruimen, en elke speler verslaan in een visueel en tactisch rijk slagveld dat spelers in een krimpende speelzone dwingt.

Bezoek de ambtenaar voor meer informatie PUBG MOBIEL accounts op Facebook, Twitter en YouTube.

# # #

Media Contacten:

Gerard Bahri / Johner Riehl

Wonacott Communications for Tencent Games

[email protected]

Written By
More from Eda Greene
MPPSC AE Result 2022 vrijgegeven op mppsc.mp.gov.in, directe link om hier PDF te downloaden
MPPSC AE Resultaat 2022 vrijgegeven Foto: iStock De MPPSC Madhya Pradesh Public...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *