Intel Xe DG1 vindt zijn weg naar de spelcomputer, wat goed nieuws is voor de DG2

Hoewel we verwachten dat Intel’s DG2 gaming-GPU volgend jaar arriveert en de weg vrijmaakt voor een derde maker van grafische kaarten om te kiezen uit niet-monopolie AMD en bestaande Nvidia, heeft het de low-power, alleen gefabriceerde DG1 aangekondigd op CES 2020.

Hoewel Intel ze niet specifiek aanduidt als gaming-graphics, is de DG1 dat nu wel geluid In zijn vooraf gebouwde Cyberpower gaming-rig-specificaties vragen we ons af wat het zou kunnen doen. Het komt op $ 749,99 naast de Intel Core i5-11400F, en het is verrassend goed gezien de voorraadproblemen die de prijzen voor de laatste generatie hoger hebben geduwd.

De benchmarks voor de op Xe-LP gebaseerde DG1 staan ​​nog niet veel in de weg, maar het feit dat het zijn weg vond naar een gaming-pc is goed nieuws voor een toekomstige DG2-kaart. Als deze goedkope GPU pc-games efficiënt kan uitvoeren met slechts 4 GB VRAM en een laag stroomverbruik van 30 W, zou dat de GPU-verbetering van Intel toejuichen en zich mogelijk vertalen in zijn opvolger.

Van wat we weten over de DG2, kan hij concurreren met Nvidia’s Geforce RTX 3070 en AMD’s Radeon RX 6800. We zullen moeten wachten op tests voordat we in het blauwe team springen, maar het is onwaarschijnlijk dat je DG1 zult zien om sasle te zien buiten gaming-pc’s.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Intel Xe DG1 vindt zijn weg in een spelcomputer, en het is goed nieuws voor DG2”, “Type”: “publish”, “categorie “:” gaming-Hardware “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:”, “genre”: null, “title”: “gaminghardware”, “types” : null}}}}

READ  De uitgever van Sinking City verdedigt zijn beslissing om een ​​"geremasterde" versie van het spel op Steam te zetten

Written By
More from Max Mcgee

Een pc-versie van GI Joe: Operation Blackout is in ontwikkeling, zegt GameMill Entertainment

Third-person shooter GI Joe: Operation Blackout is deze maand uitgebracht op Switch,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *