The Last of Us Part 2 krijgt een exclusieve PS5-prestatie-update

The Last of Us Part 2 krijgt een exclusieve PS5-prestatie-update, die de toch al indrukwekkende gameplay naar 60 frames per seconde verhoogt. De update is nu gratis beschikbaar PS BlogUpdate biedt opties voor doelen met 30 fps of 60 fps. De nieuwe 1.08-patch van de game biedt PS5-spelers een frame rate-schakelaar in het menu met afspeelopties. Andere verbeteringen, zoals verbeteringen in resolutie en laadtijd, waren al beschikbaar voor PS5-spelers dankzij achterwaartse compatibiliteit.

Digitale gieterijDe PS5 is niet alleen in staat om de prestaties van de PS4 Pro te verdubbelen, maar in veel gevallen zelfs te overschrijven, “die de patch uitgebreid heeft getest, meldde na de correctie. Zelfs in gebieden die de PS4 Pro kan tegenkomen bij 30 fps, zoals scènes met veel water, zou de PS5-versie 60 frames per seconde draaien. In 8 uur aan opgenomen beeldmateriaal ontdekte Digital Foundry dat één scène om onbekende redenen onder de 60 fps viel, en zelfs toen was het 57 fps – veel meer dan de capaciteit van de controllers van de laatste generatie.

Het is de moeite waard om te verduidelijken dat dit geen complete remaster van de nieuwe generatie is op dezelfde manier als The Last of Us Remastered. Arne Meyer, Directeur Communicatie van Naughty Dog, voegt er echter aan toe: “Het team heeft onderzoek gedaan naar de PS5-hardware en de mogelijkheden die het ontgrendelt sinds de lancering vorig jaar, en we zijn enthousiast over wat de toekomst in petto heeft. Deze correctie is slechts de eerste stap in het werk. op de PS5. We vertellen het je wanneer we meer hebben Van nieuws om te delen!

READ  Leger om de huidige kracht in Oost-Ladakh tijdens de winter te behouden: rapport

Hoewel mede-uitvinder Neil Druckman eerder zei dat er geen plannen zijn voor TLOU2 DLC, heeft de game al eerder een kleine inhoudsupdate ontvangen, die de permanente modus en Earth-moeilijkheidsgraad toevoegt.

Als de laatste rapporten correct zijn, kunnen we op een gegeven moment daadwerkelijk een PS5-release van de originele Last of Us zien. We verwachten in de toekomst ook Last of Us 2 stand-alone multiplayer-game te zien. Er is echter een minder zeker project: deel drie van The Last of Us heeft een geschreven schets, maar Naughty Dog moet er nog enig werk aan beginnen.

Joe Scribbles is de Executive News Editor van IGN. Volg hem Twitter. Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Written By
More from Aubrey Mason

Mexico voegt voor het weekend van 4 juli anti-COVID-controleposten toe aan de Amerikaanse grens

Mexico voegde dit weekend nieuwe gezondheidscontrolepunten toe langs de Amerikaanse grens, aangezien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *