Introductie van Fortnite Battle Royale Hoofdstuk 4 Seizoen 1, vandaag live – PlayStation.Blog

Hoofdstuk 4 van Fortnite’s Battle Royale is hier. Ga je gang en ontdek nieuwe manieren om het eiland te verkennen – stuw jezelf voort met de Shockwave Hammer, berijd een sneeuwbal in een sneeuwbal, pak een crossmotor en ga over de obstakels op je weg. Navigeer je eigen unieke pad over het eiland terwijl je je gameplay verbetert met nieuwe realiteitsverbeteringen. Daal af naar een gloednieuw eiland met de Doom Slayer en Geralt of Rivia door de Chapter 4 Battle Pass te kopen en vooruit te helpen.

Het nieuwe eiland… maak er jouw domein van

De finale van het derde hoofdstuk bracht een gloednieuw eiland samen! Verken plaatsen zoals het monsterlijke fort tussen de bergen, het kasteel geregeerd door “The Ageless”, de verbrijzelde leisteenmijn en meer!

Geen gewone..

Koop je vertrouwde crossmotor-clicker. Trail Thrasher is een geweldige reisgenoot vanwege zijn snelheid en behendigheid. Grijp de Trail Thrasher, haal een zieke truc (of twee) uit en voeg een nieuwe betekenis toe aan bereden gevechten in hoofdstuk 4.

Word sterk met realistische boosters

Je krijgt een willekeurige keuze uit twee realistische boosters met verschillende tussenpozen tijdens de wedstrijd. Hoe langer je in een wedstrijd blijft, hoe realistischer de boosts die je krijgt. Reality Augments kunnen dingen doen zoals je laten rijden zonder brandstof, je verschillende wapens geven, je een glider respawn geven voor de rest van de wedstrijd, en meer.

obstakel op weg naar de overwinning

Als u tegen een obstakel aanloopt, rolt u eroverheen of rolt u eroverheen. Gebruik deze manoeuvre om je tegenstanders te verrassen en hogerop te komen. Wees creatief met een combinatie van rennen, draaien en obstakels om je tegenstanders te verslaan.

Neem nieuwe wapens

Er is een heel nieuw arsenaal aan wapens verspreid over het eiland. Lanceer jezelf met de Shockwave Hammer, vuur ballistische zwaarden af ​​met het Ex-Caliber Rifle en sla de donder neer met de Thunder Shotgun. Bekijk ook de Maven Auto Shotgun, Tactical Pistol, Red-Eye Assault Rifle en Twin Mag SMG.

Claim je land

Houd een nuttig punt (POI’s) vast om het vast te leggen. Je geclaimde POI zal de banners van je team tonen, zodat je concurrenten weten wie het territorium controleert. Als je een POI verovert, wordt je team beloond met buit, en bij een POI onder controle van je squadron worden kisten en tegenstanders gemarkeerd. Wees waakzaam, aangezien anderen misschien eerst proberen het interessante punt te claimen.

De natuur kan je grootste bondgenoot zijn

Wees je bewust van je omgeving, maar op een goede manier – je kent nooit degenen bij jou in de buurt. Grijp wat bessen voor effectieve gezondheid en onbeperkte energieregeneratie op korte termijn, bouw een sneeuwbal en rol erin, en gebruik de Kinetic Ore om wat fysieke magie op je tegenstanders te brengen.

Hoofdstuk 4 Seizoen 1 Battle Pass

De gevechtspas van dit seizoen vraagt ​​om een ​​nieuwe groep vechters. Met de aankoop van de Battle Pass van dit seizoen ontgrendel je meteen Selene’s outfit, en door verder te komen in de Battle Pass kun je outfits als The Ageless Ruler en de Doom Slayer ontgrendelen in je nachtmerries. Later in het seizoen kun je een huurmonsterjager vrijspelen, Geralt of Rivia zelf.

Bekijk Fortnite in de volledige Unreal Engine 5

Met de release van het nieuwe hoofdstuk profiteert Fortnite Battle Royale nu van de nieuwste en meest innovatieve functies van Unreal Engine 5, via Unreal-engine 5.1.

Unreal Engine 5 luidt een generatiesprong in visuele getrouwheid in en brengt een ongekend detailniveau naar volledig meeslepende werelden, waaronder Battle Royale Island. Next-gen Unreal Engine 5-functies zoals Nanite, Lumen, Virtual Shadow Maps en Temporal Super Resolution zijn nu beschikbaar in Fortnite Battle Royale op PlayStation 5.

Nanite, Lumen, virtuele schaduwkaarten en superieure tijdnauwkeurigheid

Nanette

Nanite biedt zeer gedetailleerde architectuur. In het bijzonder worden gebouwen in realtime gerenderd uit miljoenen polygonen en wordt elke baksteen, steen, plank en wanddecoratie gemodelleerd.

Ook de landschappen zijn zeer gedetailleerd. Individuele bomen hebben ongeveer 300.000 polygonen en elke steen, bloem en grasspriet is ontworpen.

lumen

Lumenreflectie zorgt voor hoogwaardige reflecties van stralen op glanzende materialen en water.

Lumen biedt real-time globale verlichting met 60 frames per seconde. Je ziet prachtige interieurs met stuiterende verlichting, maar ook personages die interactie hebben met de verlichting van hun omgeving. (Rode tapijten kunnen bijvoorbeeld rood licht op uw kleding weerkaatsen.) Kleding met emissieve eigenschappen (ook wel gloed genoemd) zal het licht van nabije objecten en oppervlakken verstrooien.

Virtuele schaduwkaarten

Standaard schaduwkaarten zorgen voor zeer gedetailleerde schaduwen. Elk baksteen-, blad- en archetype-detail werpt een schaduw en de zelfschaduw van het personage is heel subtiel. Dit betekent dat zaken als hoeden en andere kleine details op de personages ook een schaduw werpen.

Tijdelijke superresolutie (TSR)

Tijdelijke ultraresolutie is een alternatief voor tijdelijke anti-aliasing in Fortnite en zorgt voor beelden van hogere kwaliteit bij een hogere framesnelheid.

Bekijk Fortnite Battle Royale op een nieuwe manier terwijl je je naar het nieuwe eiland waagt.

READ  Olympisch speerwerper Neeraj Chopra wint goud op Spelen Kortan | Meer sportnieuws
More from Madison Garrett
Nieuws uit Berkelland »film: Erika Klein Kranenbarg heeft een“ klik ”met Berkelland
Door Redactie op 03-10-2020 Het is een feit dat u zich geen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *