Qatar gratis te downloaden

Meer weten over het team dat je tekent? Krijg onze lezing Uitgebreide gids voor alle teams bij het toernooi.

Als je je heel gelukkig voelt, geef dan WK-voorspeller Ga en probeer de winnaar te vinden. De naam zal je misschien verbazen.

De kansen voorafgaand aan het toernooi gaven aan dat Brazilië en Argentinië favoriet waren om de beroemde Gold Cup te winnen, hoewel Argentinië, onder leiding van Lionel Messi, het in de openingsronde moeilijk had tegen Saoedi-Arabië. Braziliëhebben ondertussen veilig de putt bereikt, net als zijn dragers Frankrijk, die het leiderschap van Kylian Mbappé in de aanvalslinie geweldig bewonderde. Zelfs zonder geblesseerde middenveldbackers Paul Pogba en N’Golo Kante zien ze er erg sterk uit.

Het Engeland van Gareth Southgate is op zoek naar een extra stap naar een grote trofee na het verliezen van de Euro 2020-finale na strafschoppen tegen Italië, en zou hun plaats in de knock-outfase kunnen boeken met een overwinning op Wales.

Duitsland kende een stotterende start van het toernooi, maar speelde gelijk met Spanje in hun laatste wedstrijd om een ​​nieuwe groepsfase te voorkomen. Portugal kwalificeerde zich voor de Ronde van 16 met Bruno Fernandes en Cristiano Ronaldo die indruk maakten.

Om u te helpen op de hoogte te blijven van alle wedstrijden en aanvangstijden, kunt u hier ons schema en wandbord afdrukken.

Klik eenvoudig op onderstaande afbeeldingen

READ  CTET 2021: Resultaat komt eraan, download het certificaat van ctet.nic.in - hier is hoe
Written By
More from Eda Greene
Bestanden zoeken, downloaden en afspelen op iOS en Android
wist je dat Netflix heeft games? Blijkbaar doen veel abonnees dat niet....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *