iOS 17.0.2 en iPadOS 17.0.2 beschikbaar: dit probleem is opgelost

iOS 17.0.2 en iPadOS 17.0.2 beschikbaar: dit probleem is opgelost

iOS 17.0.2 en iPadOS 17.0.2 beschikbaar

Mensen die vorige week de iPhone 15 uitpakten, merkten dat de update naar iOS 17.0.2 meteen klaar stond. Er is u gevraagd dit te installeren om later problemen met de gegevensoverdracht te voorkomen. Apple brengt nu ook iOS 17.0.2 uit voor andere in aanmerking komende iPhones, kort na de uitrol van iOS 17.0.1. Het buildnummer is anders: de iPhone 15s had buildnummer 21A350 en nu is dat 21A351.

Mogelijk zijn er mensen geweest die problemen ondervonden bij het updaten van hun oude toestellen naar iPhone 15. De update die nu verschijnt is echter geschikt voor ieder toestel dat geüpdatet kan worden naar iOS 17, dus iPhone XS en later.

Download iOS 17.0.2 en iPadOS 17.0.2

Ga als volgt te werk om deze updates te downloaden:

  1. Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Wacht tot de update op het scherm verschijnt.
  2. tik op Download en installeer.
  3. Wacht tot uw apparaat opnieuw is opgestart en de installatie is voltooid.

U kunt de update ook via uw computer uitvoeren. Om dit te doen, sluit u uw iPhone of iPad met een kabel aan op uw Mac en opent u Finder (of iTunes in macOS Mojave of eerder). Windows-gebruikers openen iTunes. Klik op uw aangesloten apparaat en kies Zoek naar de update. De update wordt vervolgens gedownload en op uw apparaat geïnstalleerd.

Zie ook

Waarom zie ik de update (nog) niet?
Het kan soms even duren voordat u de update op uw apparaat ziet. Dit heeft te maken met het feit dat Apple deze updates gefaseerd uitrolt. Je leest hierover in dit artikel: Daarom duurt het langer om iOS-updates automatisch te installeren. Als je iOS na een tijdje nog steeds niet kunt updaten, lees dan ons artikel over iOS-installatieproblemen.

Zie ook

Installatie van iOS-update mislukt: hoe kan ik dit probleem oplossen?

Installatie van iOS-update mislukt: hoe kan ik dit probleem oplossen?

Heeft u problemen met het installeren van iOS met de nieuwste iOS-update? Verschijnt de nieuwste iOS-update niet op uw iPhone? We helpen u als u iOS-updates niet kunt downloaden en installeren en er zich andere problemen voordoen.

Let op: Houd de antwoorden on-topic, concreet en duidelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates over of de download is gestart/succesvol voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar wordt. Ook dit hoeft u niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *