Phillies losse wedstrijdkaartjes. Wanneer begint de verkoop? Grootste spel? – NBC10 Philadelphia

Phillies losse wedstrijdkaartjes. Wanneer begint de verkoop? Grootste spel? – NBC10 Philadelphia

wat weet jij

 • De Phillies gaan op donderdag 25 januari om 10.00 uur ET in de verkoop voor kaartjes voor één wedstrijd voor de wedstrijden van 2024 in Citizens Bank Park.
 • De grote reeks omvat krachtmetingen met de rivaliserende Atlanta Braves, Shohei Ohtani, de Los Angeles Dodgers, de New York Yankees en de World Series-kampioen Texas Rangers.
 • Promoties dit seizoen zijn onder meer een Trea Turner-header, vuurwerkavonden en enkele post-game-feesten met Riley Green en Cascade.

Heeft u al een Phillies-wedstrijd in uw agenda staan ​​voor 2024, maar heeft u de tickets nog niet?

Of gewoon in de hoop de volgende grote hit van Bryce Harper te zien, Kyle Schwarber's nieuwste “Schwarbomb” of de nieuwste Phillie Phanatic capriolen?

Wanneer gaan de Phillies-tickets voor één game voor 2024 in de verkoop?

Je kans komt op donderdag 25 januari om 10.00 uur ET Losse gametickets voor games in Citizens Bank Park Van maart tot september zijn ze te koop.

Voor welke wedstrijden kun je een kaartje kopen?

De Phillies hebben een volledige lijst met games die te koop zijn Op hun website. Dit zijn enkele van de belangrijkste krantenkoppen:

 • Donderdag 28 maart thuisopener tegen NL Oost-rivaal Atlanta Braves.
 • De wereldkampioen Texas Rangers komt van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 mei naar de stad.
 • Rematch van de National League Championship Series tegen de Arizona Diamondbacks van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni.
 • Shohei Ohtani en de Los Angeles Dodgers spelen van dinsdag 9 juli tot en met donderdag 11 juli een serie van drie wedstrijden.
 • Er staan ​​drie wedstrijden op het programma van maandag 29 juli tot en met woensdag 31 juli tegen de New York Yankees.
 • Een set van drie wedstrijden met de American League-krachtpatser Houston Astros van maandag 26 augustus tot woensdag 28 augustus.
 • Vier wedstrijden in het late seizoen met de Braves van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september.
READ  NCAA zegt dat het toernooi van 2021 zal plaatsvinden

Kaarten voor wedstrijden tijdens de series tegen de divisierivaal Miami Marlins, New York Mets en Washington Nationals en interleague-wedstrijden tegen de Chicago White Sox, Cleveland Guardians, Oakland (voorlopig) A's, Tampa Bay Rays en Toronto Blue Jays zullen ook te koop zijn . .

Bent u bij aankoop van uw kaartje op zoek naar iets meer dan alleen honkbal?

Ook zijn er het hele seizoen thema-avonden en winacties. Enkele hoogtepunten zijn onder meer de pensioenavond van Cole Hamels met een replicaring van de National League Champions van 2009, wanneer de Phils op vrijdag 21 juni tegen de Diamondbacks spelen; Xfinity Fireworks toont na wedstrijden tegen de Marlins op donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni; En Trea Turner bobblehead day op vrijdag 26 juli tegen Cleveland.

Muziekliefhebbers kunnen ook genieten van een spel en een concert met shows na de wedstrijd Riley groen Na de Diamondbacks-wedstrijd op 22 juni 2024 en Cascade Guardians-game op 27 juli 2024.

Klik hier Voor een printbare versie van de promotiekalender.

Hoeveel kosten kaartjes?

Prijzen kunnen sterk variëren van spel tot spel en afhankelijk van waar je wilt zitten.

Wil je er zeker van zijn dat je plaatsen bemachtigt voor meerdere spellen?

U hoeft niet tot donderdag te wachten om uw Phillies tickets te bemachtigen.

“Wilt u plaatsen veiligstellen voor de grootste thuiswedstrijden van 2024?” vragen de Phillies op hun website Phillies Six & Three Game Ticket-pakketten“.

Seizoenkaartplannen – Vanaf 13 games – zijn ook nog steeds in de uitverkoop.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *