iPhone 12 en 12 Pro met 5G, lancering van HomePod Mini en meer: ​​alles wat Apple zojuist heeft aangekondigd

Screenshot door CNET

Dit verhaal maakt deel uit van Apple-evenement, onze volledige berichtgeving over het laatste nieuws van het hoofdkantoor van Apple.

Nog een jaar, nog een iPhone. (Heb ik dat vorig jaar gezegd?) Dit is het laatste jaar van de tweendom van de iPhone voordat hij in de tienerjaren terechtkomt: Apple heeft vandaag zijn iPhone 12 aangekondigd, de eerste grote vernieuwing van het ontwerp van de iPhone sinds 2017 iPhone X die gezichtsontgrendeling en betere schermtechnologie introduceerde. Dit jaar hebben ze een scala aan kleuren, meer modellen en 5G draadloze ondersteuning in de hele line-up. Naast de HomePod Mini zien we mogelijk ook een draadloos oplaadstation en AirPods Studio. Doe mee met ons YouTube-kijkfeest, gaande nu, of stream het op de site van Apple.

We verwachten vandaag geen nieuws over de nieuwe op Apple Silicon gebaseerde systemen. Het gerucht gaat dat Apple in november weer een gestreamd evenement zal hebben om een ​​laptop te onthullen op basis van zijn nieuwe eigen CPU-chips; Meestal kondigt Apple zijn nieuwe systemen in oktober aan. En de Apple Watch Series 6, de Apple Watch SE, een opnieuw ontworpen iPad Air debuteert de A14 Bionische chip en een nieuwe achtste generatie iPad werden getoond tijdens een stream in september. Natuurlijk, net als een uurwerk, de Apple Store is verwijderd voor updates voorafgaand aan de aankondigingen.

Apple is laat bij het 5G-feest (als je het ‘laat’ mag noemen als het feest net is begonnen) en neemt de nieuwe draadloze technologie op mogelijke problemen voor Apple maar zou nog steeds kunnen zijn een grote overwinning voor het bedrijf en de vervoerders. En experts maken zich al zorgen over de nieuw ontwerp heeft invloed op repareerbaarheid aangezien Apple al behoorlijk laag scoort op dat punt.

Een vertegenwoordiger van Verizon kwam naar buiten om over te praten de iPhone op zijn 5G Ultra Wideband-netwerk en zijn uitbreidingsplannen, waaronder het inschakelen van het landelijke 5G-netwerk. De iPhone heeft een aangepast antenne-ontwerp en volgens Apple een hoop testen. Alle modellen ondersteunen mmWave 5G, tenminste in de VS.

screen-shot-2020-10-13-at-1-37-21-pm-2.png

Screenshot door CNEt

Apple heeft zijn draadloos opladen bijgewerkt met MagSafe voor iPhone, een nieuw ontwerp van de oplaadspoel met een magneet waarmee elk compatibel accessoire – zoals hoesjes en andere docks – op de achterkant kan worden geklikt.

iPhone 12

Vanaf $ 799

James Martin / CNET

De iPhone 12 is dunner, kleiner en lichter en bevat het nieuwe OLED Super Retina XDR-display, met een pixeldichtheid van 460 ppi en Dolby Vision HDR-ondersteuning. Het heeft ook een nieuwe Ceramic Shield-beschermingslaag op het scherm. Het gebruikt de A14 Bionic, dezelfde chip die in de nieuwe iPad Air zit met verbeterde AI-verwerking. Het heeft natuurlijk een nieuwe camera, een dubbele opstelling met een f2.4 ultrabrede camera en een f1.6 groothoek, nachtmodus beschikbaar op alle camera’s en nachtelijke tijdsverloop.

iPhone 12 Pro en Pro Max

Beginnend bij $ 999 voor de Pro en $ 1099 voor Pro Max

Screenshot door CNET

Zowel de 6,1-inch Pro als de 6,7-inch Pro Max krijgen eersteklas materialen en drie camera’s, evenals LiDAR voor dieptemapping, AR en autofocus bij weinig licht. De Pro Max heeft op zijn derde telelenscamera een nieuwe sensor met sensorverschuivingsbeeldstabilisatie, wat populair is bij reguliere camera’s. Het heeft ook een nieuw formaat, Apple ProRaw, dat computationele fotografie synthetiseert en verwerking als parameters toepast, zodat je aanpassingen zoals scherpte achteraf kunt wijzigen. Voor video kan het 10-bits Dolby Vision HDR opnemen.

iPhone 12 en 12 Pro maken 5G officieel voor nieuwe vlaggenschepen


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Apple onthult de HomePod Mini


9:56

HomePod Mini

Beschikbaar vanaf 15 november voor $ 99

Screenshot door CNET

De kleinere slimme luidspreker van Apple ziet eruit als een kaars in een restaurant. De nieuwe Mini heeft een volledig opnieuw ontworpen audio-architectuur en maakt gebruik van “computeraudio” om de geluidskarakteristieken automatisch aan te passen. Het kan automatisch met je iPhone worden gekoppeld als het in de buurt komt, en heeft natuurlijk een diepe integratie met Siri.

Apple introduceert HomePod Mini slimme luidspreker

READ  Een nieuw gerucht suggereert dat Final Fantasy 7 Remake gelijktijdig op pc en PS5 zal worden uitgebracht
Written By
More from Lesley Curry
Pokimane geeft toe dat ze zou overwegen om met een Twitch-fan te daten: ‘Het hangt van de situatie af’
Imane ‘Pokimane’ Anys gaf toe dat relaties tussen streamers en fans soms...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *