Mods hebben bewezen dat Respawn 100% correct is, Wallrunning zou niet in Titanfall in Apex Legends moeten zitten

Toen Apex Legends voor het eerst werd gelanceerd in februari 2019, waren mensen aanvankelijk verrast dat de Battle Royale van Respawn geen mechanica bevatte van Titan Fall en Titanfall 2. Nu kunnen we dankzij Apex Legends-mods zien dat ze gelijk hadden om die keuze te maken.

Onlangs zijn veel YouTube-videomakers begonnen met het gebruik van de onofficiële en bewerkbare versie van Apex Legends om leuke stukjes inhoud te plaatsen. Als je op YouTube springt, kun je tal van video’s vinden van hoe het zou kunnen zijn om dubbele wapens te hanteren of onmiddellijk de tactische vaardigheid van een Pathfinder te hebben, zodat hij als Spider-Man rond de World’s Edge kan slingeren.

De video die onlangs aansloeg, is echter van de maker Mok3ysnip3r, waar ze laten zien hoe het zou zijn om dubbel te springen en Titanfall 2 uit te voeren in Apex Legends.

De video duurt slechts 40 seconden, maar dat is meer dan genoeg tijd om te beseffen dat Respawn 100% correct is in hun beoordeling. Er is geen manier om te Wallrunning in deze game en biedt zoiets als een uitgebalanceerde ervaring. Personages reizen erg snel door de Titanfall-muur te rennen om te functioneren in een Battle Royale-omgeving, vooral in Apex Legends, waar kogelvrije kleding elk doelwit duurzamer maakt dan de Pilots van Titanfall 2.

Wallrunning was technisch gezien al in Apex Legends, maar slechts voor een beperkte tijd — je krijgt wallrunning-vaardigheden wanneer je je vermoordt en je terugbrengt naar Shadow in Shadow Royale, een modus die deel uitmaakte van het Fight or Fright-evenement van oktober 2020.

READ  Wat je kunt ontgrendelen in de Sonic Frontiers-vaardighedenboom

Tijdens dit evenement wierp het onderwerp muren in de basis van Apex Legends opnieuw de kop op. Daniel Klein, destijds hoofdontwerper van Apex Legends-games, herhaalde dat Wallrunning waarschijnlijk niet permanent in de strijd tegen royale zal komen.

Klein schreef: “Ik zou zeggen dat het zeer onwaarschijnlijk is dat we over de muur rennen en twee keer springen op een complete legende.” reddit. “We hadden veel speelruimte met Shadows omdat ze geen wapens hebben en het is niet belangrijk om ze op te jagen (omdat ze worden voortgebracht als je ze toch doodt).”

“Als je een vijand achtervolgt en je gezichtslijn naar hen verliest, moet je een mentale berekening maken: kijkend naar de tijd sinds je ze voor het laatst hebt gezien, waar zouden ze kunnen zijn? Er is een belvormige kansruimte die groeit met Dus als je twee seconden later dicht bij dezelfde hoek komt, weet je dat er geen lange lijst is met plaatsen waar ze naartoe zouden zijn gegaan; je kunt er snel een of twee aanvinken en een goed idee krijgen van waar ze naartoe zijn gegaan. stelt je in staat om de frontlinies van de strijd te begrijpen en waar het gevaar vandaan komt.”

Daar moet ik het allemaal mee eens zijn. Nadat ik Octane dubbel heb zien springen en zich in een kwestie van seconden een weg door World’s Edge baande, wil ik dat ook niet permanent in Apex Legends.

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Aubrey Mason
Werk aan Stalker 2 is weer begonnen
De communitymanager bij GSC Game World zei dat de ontwikkeling doorgaat Stalker...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *