iPhoned Adventskalender 2020: kans op een eer-pakket!

Vandaag een mooi pakket met twee geweldige prijzen in één! Je maakt kans om een ​​Honor-duo te winnen in de iPhoned-adventskalender. Naast de fraaie Honor Watch ES wordt er ook een set Honor Magic Earbuds meegeleverd. Dubbel genieten dus! Hoe u kunt deelnemen, leest u hier!

iPhoned adventskalender 2020

Een nieuwe week en dat betekent dat we nog een paar prijzen kunnen weggeven. Het is vandaag 21 december en we hebben zojuist weer een doos met de iPhoned adventskalender geopend. Fabrikant Honor heeft een mooi pakket samengesteld, dat bestaat uit twee mooie prijzen. Je maakt kans op een smartwatch en een set draadloze oordopjes.

Daarnaast is de winnaar van het CyberGhost VPN-abonnement (de prijs van 18 december) bekend gemaakt. De winnaar is: Amir uit Zoetermeer. Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

Maandag 21 december: Erepakket t.w.v. 188 euro

Een dubbele prijs vandaag, want als je wint, ontvang je twee prijzen! De eerste is de Honor Watch ES, een smartwatch met een 1,64 inch amoled-scherm. Je kunt synchroniseren met de downloadbare iOS app en natuurlijk zie je ook allerlei informatie op het horloge zelf. Handig voor sporten, slapen of het meten van je hartslag.

Dat is niet alles, want je vindt ook een set Honor Magic Earbuds in de verpakking. Deze volledig draadloze oordopjes zijn ook voorzien van hybride actieve ruisonderdrukking. Zo kun je je echt concentreren op je werk of wegdromen bij je favoriete muziek. In de box voor het opbergen en (eventueel) transporteren zit ook een ingebouwde batterij. Zo kun je de doppen meerdere keren opladen. De bediening is eenvoudig en snel door de oordopjes aan te raken. Via bluetooth maak je eenvoudig en snel verbinding met je iPhone, iPad of ander apparaat.

READ  NIPER JEE 2021 resultaat aangekondigd op niperhyd.ac.in website; Download hier de rangkaart van de meester

Voor deze weggeefactie willen we Honor bedanken, die het prijzenpakket sponsorde! De adviesprijs van dit duo is 188 euro.

Alle informatie in één oogopslag

Meer weten over deze iPhone adventskalender? Bekijk dan ons iPhone Adventskalender 2020 overzicht. Hierin vindt u onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen en antwoorden en de volledige lijst met winnaars en winnaars.

More from Madison Garrett

Beste gratis e-books # 49

We hebben weer drie leuke gratis e-books voor je! Deze keer: een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *