Pelham-spelers presteren goed in het Noord-Zuid All-Star-spel – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Hoofdredacteur

MOBIEL – Het was een historisch 2020-seizoen voor de Pelham-voetbalteams ondanks de onrust van COVID-19, toen de Panthers hun derde regiokampioenschap in de schoolgeschiedenis wonnen met een perfect 6-0 regiorecord, en op zaterdag 19 december twee spelers lieten zien waarom met All-Star-optredens.

Pelham-kicker Salvador Jimenez en verdediger Walker Lyles namen deel aan het Noord-Zuid-All-Star-spel en hebben beide indrukwekkende uitvoeringen neergezet om hun talent op mobiel te laten zien.

Ondanks een 28-20 nederlaag tegen het Zuid-team, sloegen beide spelers indrukwekkende seniorenseizoenen af ​​door verklaringen af ​​te leggen dat ze thuishoren in het spelen op het volgende niveau.

Lyles, die dit seizoen slechts in vijf wedstrijden speelde, zette sterke cijfers neer voor Pelham tijdens de Panthers-tocht door het seizoen 2020. Hij sloot het jaar af met 15 tackles, drie tackles voor verlies en 10 pass break-ups verdedigend, terwijl hij ook drie wedstrijden speelde aan de aanvallende kant en drie vangsten toevoegde voor 48 yards en een touchdown.

Maar gezond en klaar om zijn bekwaamheid te laten zien, zette Lyles een sterke prestatie neer in de All-Star-game en eindigde als een van de beste verdedigende spelers van de game.

Hij eindigde niet alleen op een gedeelde vierde plaats in tackles op het Noord-team met vijf, maar hij voegde ook een tackle toe voor verlies, één pass-break-up en één onderschepping.

Zijn onderschepping hielp het spel ook interessant te maken. Met 14-0 achter, was hij in staat om een ​​pass van Karson Green te pakken om het noorden vroeg in het tweede kwartaal de bal terug te geven.

READ  Een stapsgewijze handleiding voor de downloader - Film Daily

De aanval scoorde vervolgens drie plays later, gevolgd door Jimenez’s eerste van twee extra punten in de wedstrijd.

Het noorden ging de rust in met 21-7, maar kwam laat in het derde kwartaal terug, gevolgd door Jimenez’s tweede extra punt van de avond om de stand op 21-14 te brengen.

Die voorsprong van zeven punten voor het zuiden hield stand tot de laatste 2:30 van de wedstrijd.

Het Noord-team scoorde met 2:20 over op een touchdown-run van 3 meter van Damien Taylor, zijn tweede van de helft, om er 21-20 van te maken. Maar in plaats van naar Jimenez te gaan om het extra punt in de wedstrijd te schoppen, besloot het noorden te gaan voor de 2-puntspoging en Taylor kwam tekort en liet de score achter op 21-20.

Na een verdedigende stop kreeg het team van Noord nog één kans, maar een pick-6 met nog 19 seconden te gaan, zorgde voor een 28-20 overwinning voor het zuiden.

Jimenez eindigde met 2-2 op extra punten en had drie aftrap voor 172 yards, met een gemiddelde van 57,3 yards per trap.

Written By
More from Eda Greene

Shadowlands vereist mogelijk dat sommige pc-gamers upgraden

GameRant – Privacybeleid We respecteren uw privacy en we doen er alles...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *