Is For Honor crossplay? Een platformonafhankelijke gids voor Xbox, PlayStation en pc

For Honor brengt schokkende (en hartverscheurende) actie op consoles en pc, en veel fans willen weten of de hack-and-slash-titel van Ubisoft ook met cross-play wordt geleverd. Gelukkig hebben we je gedekt met alles wat je moet weten.

For Honor, uitgebracht in 2017, blaast frisse lucht in het hack-and-slash-genre met zijn first-person en first-person gevechtsstijl, die sinds de eerste lancering een sterke schare fans heeft veroverd.

Terwijl titels als Chivalry 2 en Mordau een meer traditionele stijl van man-tegen-man-gevechten bieden, zorgt For Honor’s verzameling unieke facties en gameplay-mechanica voor een werkelijk unieke ervaring.

Ubisoft wordt voortdurend bijgewerkt het adres Met spannende nieuwe inhoud – waaronder enkele Verbeteringen van de volgende generatie Voor degenen die Xbox Series X | . gebruiken S en PS5, maar heeft For Honor een crossover? We hebben hier een volledig overzicht voor je.

Inhoud

Ubisoft

Ubisoft blijft For Honor updaten met een aanzienlijke daling van de inhoud.

Is For Honor crossplay?

momenteel, For Honor biedt geen crossplay-functionaliteit. Hoewel veel van de drievoudige AAA-games die vandaag zijn uitgebracht, vanaf het begin cross-play bevatten, heeft ontwikkelaar Ubisoft Functie niet toegevoegd To For Honor op dit moment.

Hoewel Crossplay vrij standaard is in de gamingmarkt van vandaag, boden de meeste multiplayer-games deze functie ook niet toen For Honor werd uitgebracht – populaire games zoals Fortnite begonnen pas in 2018 of later met het opnemen van platformonafhankelijke lobby’s.

Hoewel For Honor geen cross-platform aanbiedt, is er goed nieuws: spelers zijn gegroepeerd op Xbox One en Xbox Series X | S gecombineerd, terwijl hetzelfde geldt voor PS4 en PS5, zodat je kunt genieten van een grotere groepskennis (in ieder geval binnen je consolefamilie).

For Honor Ubisoft Hackl en Slash Multiplayer Game Crossplay-functies
Ubisoft

Op andere platformen kun je je nog niet een weg banen tussen tegenstanders, maar dat kan veranderen.

Wanneer komt Crossplay naar For Honor?

terwijl daar Er is geen officiƫle bevestiging Wanneer (of zelfs als) cross-play zijn weg vindt naar For Honor, is het niet allemaal somber en somber voor fans die de functie willen toevoegen.

Ubisoft heeft eerder genoemd Ze “zullen in de toekomst meer informatie hebben om te delen over de cross-play-functies van elk van onze titels”, wat erop lijkt te wijzen dat ze op zijn minst op een bepaald moment kijken naar het toevoegen van cross-play aan For Honor.

De studio heeft ook cross-and-advance crossovers geĆÆmplementeerd voor andere titels die deze functies bij de lancering niet hebben, zoals Rainbow Six Siege, zodat fans van Ubisoft’s hack-and-slash-ervaring deze systemen uit de weg kunnen zien in hun eigen titel .


Dus daar heb je het: dit is alle informatie die we op dit moment hebben over For Honor cross-play. We zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van verdere ontwikkelingen, en in de tussentijd kun je enkele andere handige Ubisoft-handleidingen bekijken:

Rainbow Six Siege Prime Game Awards | Rainbow Six-extract: releasedatum, releases, pre-ordergids | Far Cry 6: geheim einde uitgelegd | Far Cry 6 Amigos-gids: alle huisdieren ontgrendelen | Far Cry 6’s beste wapens: ultieme download en hoe te ontgrendelen

READ  Fall Guys releasedatum voor Nintendo Switch en Xbox - Mediatonic onthult toekomstige plannen | Spellen | vermaak
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Game Pass plaagt ‘lowkey’ samenwerking met Disney Plus
Het lijkt erop dat Xbox Game Pass Ultimate-abonnees een nieuwe functie kunnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *