De nieuwe Xbox Game Pass-titel “Cocoon” krijgt lovende kritieken

De nieuwe Xbox Game Pass-titel “Cocoon” krijgt lovende kritieken

We hebben nauwlettend in de gaten gehouden coconEn het verbaast ons niet dat het tot nu toe een aantal absoluut geweldige recensies heeft gekregen! De game wordt vrijdag gelanceerd als de laatste titel in de Xbox Game Pass-line-up van september 2023.

We hadden gehoopt je onze eigen recensie van Cocoon hier op Pure Xbox te kunnen aanbieden, maar helaas konden we niet op tijd bij de game komen. Er zijn echter tal van andere verkooppunten die hun mening willen delen, dus we zullen het voor u opsplitsen.

Laten we eens kijken naar enkele recensies van Cocoon voorafgaand aan de lancering van Xbox Game Pass:

“Werelden zitten in werelden in dit magische puzzelavontuur.”

“Met zijn consistente visuele expressie, suggestief geluidsontwerp en niet in de laatste plaats zijn uitbundige, originele gameplay is Cocoon een zeer zeldzame ervaring.”

IGN (9/10)

“Met een relatief korte speeltijd en een aantal goed verborgen verzamelobjecten die het opnieuw spelen de moeite waard maken, is Cocoon een must-play voor fans van Limbo of Inside, of voor iedereen die op zoek is naar een nieuw puzzelavontuur om te spelen en dan achterover te leunen en een tijdje na te denken. terwijl.”

“Het is magisch, spannend en boeiend van begin tot eind, en ik weet niet zeker of je dit jaar een beter puzzelspel zult spelen.”

“In een jaar vol geweldige games weet Cocoon zich te onderscheiden dankzij de unieke mechanica en enkele van de beste levelontwerpen en puzzels die we in jaren hebben gezien.”

“Ik weet niet of ik ooit volledig zal begrijpen wat er gebeurde tijdens mijn moleculaire reis naar de buitenaardse wereld van Cocoon, maar de beelden en mysteries ervan zullen me nog een tijdje bijblijven.”

“Met elke nieuwe spelmechaniek of wereld die ik verkende, bleef het zo indrukwekkend op mij maken dat ik het zwakkere verhaal over het hoofd kon zien.”

“Cocoon is het betoverende debuut van Geometrische Interactive boordevol ingenieuze puzzels die je dierlijke instincten zullen ontketenen.”

En op basis van wat we tot nu toe kunnen zien, lijkt het erop dat Cocoon zich ergens op de planeet zal vestigen 85-90 Het markeren van de dag Metacritisch (En misschien nog wel hoger?) Alles bij elkaar genomen is dit een geweldig resultaat voor de nieuwe game-ontwikkelstudio.

READ  Krispy Kreme krijgt gratis Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap in nieuwe Nexus Level Donuts-deal

Het beste van alles is dat we zelf van de game kunnen genieten op Xbox Game Pass Vrijdag 29 sept. Het is een geweldige manier om een ​​van de beste maanden ooit voor de Xbox-abonnementsservice te beëindigen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *