Is Stranded Deep multiplayer op pc? Hoe speel je co-op met een gedeeld scherm – HITC

De Epic Games-winkel heeft een hele reeks ongelooflijke titels gratis weggegeven om de feestdagen te vieren, en er zijn veel geweldige games om te claimen, zoals My Time at Portia. Echter, tot 16:00 GMT op 29 december heb je de mogelijkheid om Stranded Deep gratis te claimen. Veel mensen hebben zich afgevraagd: Stranded Deep multiplayer op pc, en hier ontdek je hoe je lokale coöp met een gedeeld scherm kunt spelen met een vriend.

Weet dat de Epic Games-winkel 15 dagen aan weggeefacties zal doen eindigen op 31 december met Jurassic World Evolution volgens de uitgelekte lijst die tot nu toe geheel nauwkeurig is geweest. Enkele van de grootste hoogtepunten van de feestelijke viering zijn titels als Darkest Dungeon, My Time at Portia, Inside, Metro 2033 Redux en Alien Isolation, en nu heb je nog maar een paar uur om een ​​geweldige survivalgame te claimen.

Als je van de weggeefactie hebt geprofiteerd en dus voor het eerst speelt, ontdek je hieronder of Stranded Deep multiplayer op pc is.

Heeft Stranded Deep multiplayer op pc?

Stranded Deep is multiplayer op pc.

De game heeft multiplayer op pc in tegenstelling tot console, maar mensen moeten weten dat Stranded Deep alleen lokale coöperatie is in plaats van alles wat online is.

Hoewel het teleurstellend is dat er geen online component is, biedt de game nog steeds enorm veel plezier op je eentje.

Maar hoewel het leuk is om in je eentje te ervaren, is het goede nieuws dat je met een partner kunt spelen als je dat wilt.

READ  Dual Universe is de open bèta ingegaan

Hoe speel je coöp op een gedeeld scherm in Stranded Deep

Je hebt een controller nodig om coöp-multiplayer met gedeeld scherm te spelen in Stranded Deep op pc.

Als je een controller bij de hand hebt, moet je doorgaan naar Inputs in Options en de None naast controller wijzigen in P2, zodat je de coöperatieve multiplayer van Stranded Deep kunt spelen.

Zodra je het bovenstaande hebt gedaan, selecteer je gewoon Toepassen, ga je naar New Game en schakel je Single Player naar Cooperative.

En zo speel je het spel met een partner. Nogmaals, er is geen online component op het moment van schrijven, wat betekent dat je alleen met een vriend kunt spelen via dezelfde pc.

Ander nieuws, PS Plus voorspellingen van januari 2021: wanneer worden gratis games aangekondigd?

Written By
More from Max Mcgee

Een woordvoerder stierf na een tv-debat. Zullen we niets doen?

Op woensdagavond, terwijl ik in een verhit televisiedebat zat, kreeg ik het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *