Is System Shock Remake op Xbox en PlayStation?

Is System Shock Remake op Xbox en PlayStation?

systeem schok is terug! De Sci-fi FPS uit 1994 is geremasterd voor pc door Nightdive Studios. Natuurlijk, het duurde acht jaar voordat het arriveerde, maar het is er. Maar hoe zit het met console-bezitters? Zijn ze uitgesloten? Als je favoriete gamingplatform Xbox of PlayStation is, vraag je je misschien af ​​of systeem schok Remake op Xbox One, Xbox Series, PS4 of PS5. Wij hebben het antwoord.

Details over System Shock Remake op Xbox en PlayStation

systeem schok Momenteel niet op consoles. De enige manier om de remake te spelen, is door je computer aan te zetten en eerst te controleren of deze voldoet aan de minimumvereisten voor het spel, Shodan-vechten. Je hebt geen computer nodig voor het vlees, maar dat zal wel. Nu is er geen manier om te spelen systeem schok Remake op console.

Het goede nieuws is dat systeem schok Een must-remake voor consoles. als onderdeel van Kickstarter van Nightdive 2016Hij zei: “We zijn blij te kunnen zeggen dat we vanaf nu releasen voor pc, Mac, Linux, Xbox One en PS4!”

Het slechte nieuws is dat hoewel de consoleversies niet zijn geannuleerd, er geen bevestigde releaseperiode is. de laatste persbericht Van uitgever Prime Matter zei: “De consoleversies van systeem schok Het wordt uitgebracht op PlayStation 4 | 5, Xbox One en Series S | X op tijd; Meer details zullen in de toekomst worden gedeeld. “

Dit is enigszins vaag, om nog maar te zwijgen van het jaar van uitgave. Het komt naar consoles, maar reken er niet op dat je het nog minstens een paar maanden zult zien.

READ  Storybook-strategiegame Howl is uitgebracht op PS5 en Xbox

Dat is alles wat er te weten valt over Nightdive Studios systeem schok De nieuwe versie zal beschikbaar zijn op Xbox of PlayStation.

Onafhankelijke bijdrager aan The Escapist. Ik keerde terug naar het schrijven over games na een paar veranderingen in mijn carrière, waarbij mijn laatste stint meer dan vijf jaar duurde. Ik hoop door mijn schrijfwerk de karmische schulden die ik heb opgelopen te vereffenen door mijn vader ervan te overtuigen een gigantische cd voor me te kopen. Naast het schrijven voor The Escapist, behandel ik ook nieuws en meer voor GameSpew. Ik ben ook op andere sites geplaatst, waaronder VG247, Space en meer. Mijn smaak loopt uit op horror, post-apocalyps en post-apocalyps, hoewel ik de meeste dingen eet die niet uitsluitend op sport zijn gebaseerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *