ISL 7: FSDL-team bereikt Goa voor inspectie van oefenterreinen en locaties

ISL 7: Nine-member FSDL team reach Goa for inspection

[FILE] Veteraan Indiase acteur Rajinikanth (2e L), Indiase cricketlegende Sachin Tendulkar (L), zakenvrouw Nita Ambani (C), Indiase actrices Aishwarya Rai Bachchan (2e R) en Alia Bhatt (R) nemen deel aan een ceremonie voor de start van de Indian Super League (ISL) voetbalwedstrijd tussen Chennaiyin FC en Atletico-de-Kolkata in Chennai op 3 oktober 2015MANJUNATH KIRAN / AFP / Getty

Een negenkoppige delegatie van de organisatoren van de Indian Super League (ISL), Football Sports Development Ltd (FSDL), bereikte Goa dinsdag en zal daar de komende dagen aanwezig zijn om de balans op te maken van de locaties en de gereedheid van het trainingsveld.

Verwacht wordt dat tegen het einde van deze week een laatste aankondiging zal worden gedaan van de single-state locatie, waar de zevende editie van de ISL zal worden gespeeld.

FSDL inspecteert oefenterreinen en locaties voor ISL 7

IANS heeft op betrouwbare wijze vernomen dat het team de drie geïdentificeerde speellocaties zal bezoeken (Jawaharlal Nehru Stadium in Fatorda, Tilak Maidan in Vasco en Bambolim Stadium), ongeveer 10 oefenterreinen en heeft ook ontmoetingen met de lokale autoriteiten op hun agenda staan.

Goa en Kerala stonden op de shortlist om de ISL van dit seizoen te hosten, die naar verwachting in de derde week van november begint.

Indiase Super League

Mumbai City FC-coach Alexandre Guimaraes, Bengaluru FC-coach Albert Roca, FC Goa-coach Sergio Lobera, Chennaiyin FC-coach John Gregory, FC Pune City-coach Ranko Popovic en Kerala Blasters assistent-coach Thangboi Singto poseren voor een foto met de Hero ISL TrophyISL

De 10-team ISL zal dit seizoen op een bioveilige locatie worden gespeeld vanwege de COVID-19-pandemie en strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zullen door alle clubs worden gevolgd.

Ondertussen hebben op maandag alle 10 ISL-teams hun jerseyontwerpen ingediend bij de organisatoren volgens de deadline van 10 augustus, aldus bronnen.

De clubs moesten maandagavond drie soorten shirtontwerpen (thuis, uit en derde tenue) opsturen. De ISL zal deel uitmaken van de FIFA-videogame van EA Sports en daarom moesten de clubs hun shirtontwerpen voor 10 augustus opsturen.

READ  Download Metro 2033 gratis op Steam en andere Metro-spellen goedkoop
Written By
More from Max Mcgee
ICSE (ISC) -examenresultaten: Raad verklaart klasse 10e, 12e scorekaart op 10 juli
De ICSE-resultaten zijn morgen bekend.Reuters Uren nadat de valse aankondiging van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *