IPL 13: het BCCI-team komt later deze maand aan in de VAE en zal de faciliteiten beoordelen

Indiase Premier League

IANS-foto’s

Een topdelegatie van BCCI-functionarissen wordt verwacht in Dubai aan te komen tegen de derde week van augustus om een ​​verkenning te doen van de locaties van de VAE, die helemaal klaar is om de 13e editie van de Indian Premier League te organiseren.

De IPL 2020-editie wordt van 19 september tot 10 november op drie locaties gespeeld in Abu Dhabi, Dubai en Sharjah.

Voorbereiden op IPL 13

Volgens een rapport in de Gulf Times zal het team bestaan ​​uit IPL-voorzitter Brijesh Patel, Hemang Amin, interim-CEO van de Board of Control for Cricket in India (BCCI) en COO van IPL en zullen ze zichzelf zes dagen in quarantaine moeten plaatsen. bij aankomst in hun hotelkamer voordat ze aan het werk gaan.

De BCCI heeft ook het groene signaal van de regering gekregen om de IPL in de VAE te organiseren, rekening houdend met de COVID-19-situatie in India.

De BCCI heeft maandag derden uitgenodigd om hun interesse te tonen in het verwerven van de titelsponsorrechten voor de 13e editie van de IPL – een slot dat vrij is gelaten na het vertrek van Vivo.

BCCI

IANS-foto’s

De laatste datum van het indienen van de blijk van belangstelling (EOI) is 14 augustus, aldus een verklaring van BCCI. Het laatste bod zou op 18 augustus naar het cricketbord moeten worden gestuurd.

De BCCI had vorige week besloten de samenwerking met het Chinese mobiele bedrijf Vivo op te schorten. De stap kwam nadat de BCCI en de IPL Governing Council beiden werden bekritiseerd omdat ze Vivo als de titelsponsor hadden behouden te midden van het woedende anti-China sentiment.

READ  FANTAVISION 202X wordt op 27 april uitgebracht voor pc

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *