ISL: Jeje Lalpekhlua is openhartig over iets terugdoen voor de samenleving

ISL: Always wanted to give back to society, says Jeje

Chennai: Jeje Lalpekhlua uit Chennaiyin FC tijdens een ISL-wedstrijd tussen Chennaiyin FC en FC Pune City in Chennai op 15 november 2016. (Foto: IANS)IANS

De Indiase spits Jeje Lalpekhlua is van mening dat de Indiase Super League voetballers in het land heeft geholpen meer erkenning te krijgen, wat op zijn beurt vruchten heeft afgeworpen wanneer ze maatschappelijk werk wilden doen en iets terug wilden doen aan de gemeenschap, vooral tijdens deze moeilijke tijden te midden van de COVID-19-pandemie.

Lalpekhlua over wat ISL doet voor voetballers

“ISL zorgde voor respect en erkenning van spelers buiten het voetbalveld. Voor mij begon ik mijn carrière zoals elke voetballer in India die in Kolkata wilde spelen omdat ze van hun voetbal daar houden en je enorme steun krijgt als je goed bent”, vertelde Lalpekhlua aan ISL. Media.

“Dingen zijn uit die tijd gegroeid. Als mensen je herkennen in de samenleving, wordt het beter. Als mensen weten wie ik ben, komt het gemakkelijk. Vroeger was het moeilijk, maar nu kun je in het Indiase voetbal veel betere salarissen verdienen en ook ook terug naar de samenleving ”, zei de in Mizoram geboren die in april 2019 voor het laatst speelde voor Chennaiyin FC en het hele seizoen 2019/20 moest missen vanwege een knieblessure.

Amerikaans voetbal

IANS-foto’s

“Ik heb altijd al carrière willen maken in het voetbal met als doel iets terug te doen voor de samenleving. Ik haal inspiratie uit mijn grootmoeder die veel mensen in mijn dorp heeft geholpen.

“Ik volgde wat ze deed. Zelfs toen ik vroeger niet zoveel verdiende, hielp ik nog steeds zoveel ik kon. Ik heb het geluk dat ik meer kan helpen,” voegde hij eraan toe.

De ISL van dit seizoen begint in de derde week van november.

READ  Mexico overtreft het dodental van Covid-19 in Italië, omdat president Lopez Obrador zegt dat het virus "intensiteit verliest"
Written By
More from Aubrey Mason

5 games die je nu met flinke korting kunt kopen in de PlayStation Store

5 games die je nu met flinke korting kunt kopen in de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *