Het misbruik van deze anti-Trump FBI-advocaat was schandalig

Het misbruik van deze anti-Trump FBI-advocaat was schandalig

Democraten – en hun poppen in de media – zijn pooh-poohing nieuws dat anti-Trump ex-FBI-advocaat Kevin Clinesmith schuldig zal pleiten voor liegen in Robert Mueller’s Russiagate-sonde.

Ze willen dat je gelooft dat het allemaal “een onschuldige vergissing” was. Koop het niet. Dit is een schandalig geval van officieel misbruik.

Clinesmith, om te beginnen, was niet een beetje speler in Crossfire Hurricane – noch was hij onschuldig. Hij veranderde een e-mail om het feit te verwijderen dat Trump-assistent Carter Page informatie had verstrekt aan de CIA. Zijn duidelijke doel was om de interacties van Page met buitenlanders verdacht te laten lijken – alsof hij informatie probeerde te verbergen in plaats van informatie aan de Verenigde Staten te verstrekken. Het uiteindelijke doel van Clinesmith: een dubieus onderzoek voortzetten naar president Trump, die hij verachtte.

Als de rollen zouden worden omgedraaid en een pro-Trump-advocaat zou liegen om informatie te verbergen en een ongegrond onderzoek te promoten, zouden democraten bloedige moord schreeuwen.

Clinesmith werkte ook samen met een andere in ongenade gevallen FBI-functionaris, Peter Strzok, om het sturen van een agent naar de contraspionagedienst van Trump-Michael Flynn te regelen. Hij was een van de FBI-advocaten die in februari 2017 deelnam aan interviews met George Papadopoulos en maakte een wezenlijk onderdeel uit van het FISA-proces om af te luisteren.

Later was hij zelf zo bezorgd over zijn rol bij het opstellen van de Trump-campagne dat hij angstige sms-berichten schreef: “Ik ben zo gestrest over wat ik anders had kunnen doen”, zuchtte hij. ‘Bovendien staat mijn verdomde naam overal in de juridische documenten die worden onderzocht [Trump’s] personeel.”

READ  GameCube Emulator heeft nu Game Boy Advance ingebouwd

Het lijdt geen twijfel dat Clinesmith ernaar verlangde Trump omver te werpen: in een sms-discussie over Trump op 22 november 2016 juichte Clinesmith: “Viva le Resistance!”

Vergis u niet: een advocaat die voor de hoogste wetshandhavingsinstantie van het land werkte, werkte om de president neer te halen. Dat is een groot probleem. Wat de Democraten u ook willen laten geloven.

Written By
More from Max Mcgee

GeForce Now bèta streamt je pc-games naar iOS-apparaten, belooft Fortnite ‘binnenkort’

De GeForce Now-streamingdienst van Nvidia is in februari publiekelijk gelanceerd, hoewel het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *