Italië en Portugal zijn de meest populaire bestemmingen voor deze herfstvakantie

Door het steeds wisselende reisadvies van de overheid kiezen vakantiegangers deze herfstvakantie andere bestemmingen dan normaal. Spanje en Turkije, normaal gesproken verreweg de meest populaire herfstbestemmingen, worden momenteel nauwelijks geboekt, blijkt uit gegevens van de Holiday Discounter.

Spanje en Turkije

Normaal gesproken zijn meer dan de helft van de boekingen tijdens de herfstvakantie boekingen naar Spanje en Turkije. Door het steeds veranderende reisadvies halen deze bestemmingen dit jaar niet de top 5. De herfstvakantie begint in Regio Noord op 10 oktober en eindigt op 18 oktober. In Regio Centraal en Regio Zuid loopt de herfstvakantie van 17 t / m 25 oktober.

Gele gebieden

Italië is de meest populaire bestemming voor deze herfstvakantie, gevolgd door Portugal en Nederland. Griekenland (het vasteland heeft code geel als reisadvies) en Curaçao maken de top 5 compleet. De top 5 is gebaseerd op gebieden met geel reisadvies en bevestigde boekingen.

Over Florence van der Voort

Florence ontdekt graag alle wereldsteden. Met Barcelona in haar vizier ontdekt ze de Spaanse keuken, culturele activiteiten en het strand.

READ  Het is moeilijk om IoT-omgevingen te debuggen die een cyberdreiging vormen
More from Madison Garrett

Zestien klassieke Xbox-games kunnen nu op mobiel worden gespeeld via xCloud

Microsoft biedt in totaal 16 legacy-games voor mobiele platforms, waaronder een aantal...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *