J&K DGP Dilbag Singh test COVID-negatief, AIG-positief; Politiehoofdkantoor verzegeld

Dilbagh Singh

De directeur-generaal van de politie, J&K, Dilbagh Singh zei dat de strijdkrachten erin geslaagd zijn de militante topleiding in de vallei te dodenTwitter

In de achtergrond van een assistent-inspecteur-generaal en een hoge officier van de politie van Jammu en Kasjmir die positief testen op coronavirus, Jammu en Kasjmir directeur-generaal van politie Dilbag Singh, is het IPS-monster voor COVID-19 op dinsdag 14 juni negatief teruggekeerd.

Na het positieve resultaat van de AIG door Covid-19 werd het hoofdkantoor van de politie van J&K verzegeld wegens ontsmetting en massasanering. Afgezien van de DGP, ondergingen de ADGP en verschillende andere politieagenten van de PHQ het testprotocol voor coronavirus en werd bevestigd dat al hun swab-monsters negatief terugkeerden voor coronavirus.

Op sommige resultaten wordt nog steeds gewacht, aangezien de monsters van alle politieagenten vandaag worden verzameld.

Volgens de States Times-rapporten werden nasofaryngeale uitstrijkjes van andere officieren en functionarissen, waaronder verschillende IGP’s, DIG’s en SSP’s, verzameld, aangezien 200-tal personeel is gevraagd om zich dinsdagmiddag bij de PHQ-gazons te verzamelen.

Uitgebreide ontsmetting van het hoofdkwartier van de politie van J&K, tot nader order verzegeld

Uitgebreide fumigatie en ontsmetting vond plaats op de PHQ op maandag 13 juni, nadat een JKPS-officier positief voor coronavirus meldde en meer dan 50 werknemers werd gevraagd het pand in Peerbagh te verlaten.

Van kamers tot gangen, trappen naar toiletten van de PHQ werden gezuiverd om een ​​verdere verspreiding van het viruspathogeen te verzekeren.

Momenteel zijn de JKPS-officier en functionarissen die zich in de buurt van de geïnfecteerde AIG bevonden, thuisquarantaine geadviseerd totdat verdere protocollen zijn voltooid. Volgens rapporten zal de PHQ worden verzegeld en is het personeel en de ambtenaren verzocht om tot nader order twee tot drie dagen weg te blijven van het terrein.

READ  Mario Party Superstars Online maakt feesten makkelijker dan ooit

Minstens 314 mensen testten maandag positief op het nieuwe coronavirus in Jammu en Kasjmir, aangezien het totale aantal mensen dat besmet was met het dodelijke virus 10.827 bereikte in het Uniegebied, aldus ambtenaren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *