Ja, Call of Duty: Modern Warfare 3 komt naar Xbox One en PS4

Ja, Call of Duty: Modern Warfare 3 komt naar Xbox One en PS4

Eerder vandaag was er een golf van verwarring over de aanstaande Call of Duty: Modern Warfare 3, en of deze al dan niet zal worden uitgebracht op PS4 en Xbox One naast de platforms van de huidige generatie. Welnu, CoD-fans die geen PS5- of Xbox Series-console hebben, kunnen gerust zijn, want ja, het wordt ook overgedragen naar de vorige generatie.

De verwarring is ontstaan ​​door de Twitter-gebruiker en de maker van de content Gaming-revolutie Merk op dat op de officiële Xbox-pagina voor Call of Duty: Modern Warfare 3 alleen Xbox Series X en S worden vermeld – Xbox One niet. De gebruiker ging naar een bestand wijzen YouTube-video van het officiële PlayStation-account Het bevestigt blijkbaar zowel de PS5- als de PS4-versie, waardoor het onduidelijk is wat precies. Heeft een platformhouder een fout gemaakt? Kwam de game naar PS4 en niet naar Xbox One?

Gelukkig is er geen reden tot ongerustheid. De officiële Xbox-website heeft het Het is sindsdien bijgewerkt om zowel Xbox Series X als S en Xbox One op te nemen, en IGN heeft onafhankelijk bevestigd dat noch de Xbox- of PlayStation-vermeldingen verkeerd zijn. Er staat een Call of Duty: Warzone-evenement gepland voor 17 augustus dat dit nog verder zou moeten stimuleren, maar in de tussentijd hoeven console-gamers van de vorige generatie niet bang te zijn om achter te blijven.

De verwarring over platforms van vandaag was begrijpelijk gezien de nieuwscyclus rond Call of Duty: Modern Warfare 3 in het algemeen de laatste tijd. De game is zo beroemd geweest vanwege de lekken in de maanden voorafgaand aan de onthulling en de releasedatum van 10 november 2023, dat Activision eindelijk gek wordt van zijn humor. Hopelijk zal het evenement van 17 augustus de lucht voldoende klaren om iedereen vóór november gevoed te houden.

READ  Halo oneindig moet mogelijk je Xbox Series X-opslag upgraden.

Rebecca Valentine is een senior verslaggever bij IGN. Heb jij een tipverhaal? Stuur het naar [email protected].

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *