Je ziet Big Ten-spellen op Peacock in bars en restaurants in heel Amerika. Hier is hoe

Je ziet Big Ten-spellen op Peacock in bars en restaurants in heel Amerika.  Hier is hoe

Nieuwe Big Ten-mediadeal noemt games op online streamingdiensten.

Maar die fans zonder Peacock tasten misschien niet helemaal in het duister als het gaat om het kijken naar Wolverines en Spartans.

NBC Sports maakte vrijdag bekend dat het mediaconglomeraat een overeenkomst heeft bereikt met EverPass Media om sportcontent te distribueren naar bars, restaurants en andere commerciële gebouwen.

Ze hebben het allemaal nodig: Michigan WR Roman Wilson ziet zijn geboorteplaats branden in de Hawaiiaanse bosbranden

De meerjarige overeenkomst is goed voor alle delen van de Verenigde Staten, dus games zoals Michigan voetbal‘S Seizoensopener tegen East Carolina State En Michigan voetbalDe thuiswedstrijd van het team tegen Washington volgende maand zou op de schermen bij de plaatselijke drinkplaats te zien moeten zijn.

Andere Peacock-exclusieve sportevenementen die op de kalender zullen verschijnen, zijn NFL-wedstrijden, de Premier League, IndyCar-races en bijna elke andere Big Ten-sport.

EverPass Media is gemaakt, met de hulp van de NFL, om zaken als Sunday NFL Ticket, nu exclusief beschikbaar op YouTube, te verspreiden onder commerciële organisaties.

Nieuwe mediacontracten voor de Big Ten omvatten voetbalwedstrijden op CBS en voortdurende berichtgeving over Fox en het Big Ten Network. Elke zaterdagavond vertoont NBC een Big Ten-game die ook beschikbaar zal zijn op Peacock, de streamingdienst.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op de Detroit Free Press: Je ziet Big Ten-games op Peacock in bars en restaurants in de Verenigde Staten

READ  Gratis PlayStation Plus-games voor november 2020 onthuld

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *