Jacob deGrom’s kijk op de openingsdag van Mets, Cy Young-verdediging

Jacob deGrom’s kijk op de openingsdag van Mets, Cy Young-verdediging

In een tijd dat de Cy Young-race normaal gesproken in vorm zou aflopen, zal Jacob deGrom eindelijk vrijdag weer zijn troon verdedigen.

Na een stijve rug te hebben geschud tijdens lentetraining 2.0, zal deGrom de heuvel opgaan tegen de Braves op Citi Field voor zijn tweede opeenvolgende Opening Day-start, op jacht naar een derde opeenvolgende Cy Young.

“Het is een eer”, zei deGrom deze week. “Het is geweldig om de eerste wedstrijd te spelen. Het is iets dat veel betekent en zeker iets dat ik graag doe. “

Hoewel de rotatie om hem heen er anders uitziet dan op de openingsdag van vorig jaar – Noah Syndergaard herstelt van Tommy John-operatie, Zack Wheeler is een Phillie, Jason Vargas is een gratis agent en zijn vervanger in het midden van het seizoen, Marcus Stroman, is op de geblesseerde lijst met een scheur in het kuitbeen – deGrom en Steven Matz (de starter van zaterdag) hebben de overkant gehaald na een chaotisch laagseizoen.

Mets
Jacob DegromRobert Sabo

Nu zal de schijnwerper op deGrom nog feller zijn als hij probeert om elke vijf dagen zijn aasprestaties te leveren in een sprint van 60 wedstrijden. Het ziet er misschien anders uit en voelt aan dan in het verleden, maar deGrom is klaar voor de uitdaging.

“Ik denk dat als ik in de doos stap, ik ze eruit wil halen”, zei deGrom, die schatte dat hij vrijdag 85-95 velden kon gooien. ‘Zelfs in het simspel dat ik gooide [Sunday], dat zijn mijn teamgenoten, maar ik wilde ze eruit halen. Je voedt je zeker met de fans. Het wordt een beetje anders. Maar ik denk dat we alleen maar willen concurreren, dat is wat we willen doen, dus dat is het belangrijkste. “

READ  Fall Guys is hotter dan ooit omdat het gratis is om te spelen

Dien hier uw Mets-vragen in om te worden beantwoord in een aankomende post-mailbag

Vorig jaar, na zes shutout-innings te hebben gegooid tegen de Nationals op Opening Day, plaatste deGrom een ​​2.43 ERA met een league-leading 255 strikeouts in 204 innings. Hij doorstond een ruw stuk van drie wedstrijden in april toen hij probeerde zijn dominantie van 2018 (1.70 ERA) te herhalen, maar herstelde zich ruim op tijd om bovenaan te komen.

Hoewel deGrom het moeilijk zal hebben om niet vaak herinnerd te worden aan zijn jacht om slechts de derde werper te worden die minstens drie opeenvolgende Cy Youngs wint, heeft hij een plan om gefocust te blijven.

“Omdat ik wist wat ik vorig jaar deed, bleef ik ongeveer een jaar eerder stilstaan ​​- alleen wetende dat het me vorig jaar niet veel hielp bij die drie starts,” zei deGrom. “Zolang ik mezelf na de wedstrijd in de spiegel kan kijken en zeggen dat ik 100 procent heb gegeven en niet stil hoef te staan ​​bij wat er in het verleden is gebeurd, dan heb ik het gevoel dat ik het leuk zal vinden waar ik zal zijn.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *