Jammu en Kasjmir: Jawan van het leger gewond als vuurgevecht uitbreekt in Srinagar’s Ranbirgarh

Jammu and Kashmir: Army jawan injured as gunbattle breaks out in Srinagar

Soldaten van het Indiase leger nemen hun posities in nabij de plaats van een vuurgevecht aan de rand van Srinagar.Reuters

Zaterdag brak er een vuurgevecht uit tussen veiligheidstroepen en terroristen aan de rand van Srinagar in het gebied Ranbirgarh (Lawaipora).

Volgens een hoge politieagent is een jawan gewond geraakt en is hij overgeplaatst naar het ziekenhuis 92 voor verdere behandeling.

De 29RR van de politie en het Indiase leger startte een cordon & search-operatie in Ranbirgarh

Eerder lanceerde een gezamenlijk team van de 29RR van de politie en het Indiase leger een cordon- en zoekoperatie in Ranbirgarh op specifieke informatie.

‘Versterkingen werden met spoed naar de plek gebracht om het gebied af te sluiten. De operatie tegen de onderduikende terroristen is begonnen’, voegde ze eraan toe.

J&K ontmoeting

Soldaten in actie tijdens een ontmoeting met militanten op de Line of Control (LoC).IANS

“Een gezamenlijk team van veiligheidstroepen, waaronder het leger, de Special Operations Group (SOG) en andere paramilitaire troepen, lanceerden een zoekactie na specifieke input over de aanwezigheid van terroristen in het gebied. Kort daarna werd een ontmoeting gepleegd”, aldus een hoge functionaris.

De politiezone van Kasjmir tweette ook: “De ontmoeting is begonnen in Ranbirgarh (Panzinara), in de buitenwijken van Srinagar. Politie en veiligheidsdiensten zijn aan het werk. Verdere details zullen volgen”, meldde de lokale bevolking een hevig vuurgevecht van beide kanten in de Oppervlakte.

READ  Releasedatum FIFA 22, coverster en gameplay-trailer onthuld
Written By
More from Aubrey Mason
DualSense Edge Wireless Controller voor PS5 wordt wereldwijd gelanceerd op 26 januari – PlayStation.Blog
Vandaag zijn we verheugd te kunnen melden dat de DualSense Edge Wireless...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *