Janhvi Kapoor: Soms voel ik me schuldig aan mijn voorrecht

Janhvi Kapoor: At times I feel guilty of my privilege

Janhvi Kapoor’s Gunjan Saxena.Sociale mediasite

Bollywood-actrice Janhvi Kapoor heeft de grootste les die ze heeft geleerd geopend tijdens het uitbeelden van het personage van Gunjan Saxena, de eerste vrouwelijke Indiase luchtmachtpiloot in oorlogsgebied, in een aanstaande biopic.

Omdat “Gunjan Saxena: The Kargil Girl” is gebaseerd op het leven van de luchtmachtpiloot, bracht Janhvi een aanzienlijke tijd met haar door.

“Het komt allemaal neer op de inspanning en het harde werk dat je in je werk hebt gestopt. Haar (Gunjan Saxena’s) kijk is heel eenvoudig. Als je hard blijft werken, dan kom je waar je moet komen. Ik ben me bewust van mijn voorrecht Ik voelde me er vaak schuldig over. Maar het beste wat ik kan doen is mijn plaats verdienen door nog harder te werken ‘, zei Janhvi, dochter van wijlen superster Sridevi.

Janhvi Kapoor, Gunjan Saxena

Janhvi Kapoor, Gunjan SaxenaTwitter

Ze merkte op hoe Saxena de gendervooroordelen van de samenleving niet als een obstakel liet optreden en zichzelf nooit het slachtoffer maakte. In plaats daarvan gewoon hard gewerkt, iets dat het meest inspireert.

In een media-interactie die ze met Janhvi bijwoonde, sprak Saxena over de moeilijkste dingen die een vrouw met uniforme gezichten had. “Afgezien van infrastructuurbarrières zoals geen aparte toiletten of kleedkamers, die traag werden opgevangen, was het moeilijkste de mentale barrière te doorbreken die mensen hadden, waardoor ze je als een professional accepteerden. Als officier worden geaccepteerd en niet als een vrouwelijke officier. Ik denk dat dat het meest uitdagende en ook opwindende deel was, ‘zei Saxena.

De film geregisseerd door Sharan Sharma bevat ook Pankaj Tripathi en Angad Bedi en is gepland voor een Netflix-release op 12 augustus.

READ  Wijs voor spel 3, Bjugstad verhandeld, spelers waarvan de waarde tijdens het naseizoen (12 sept.) Is toegenomen - DobberHockey

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *