Je kunt de geweldige nieuwe Nintendo 64-, NES-, SNES- en Sega Genesis-consoles nu op Steam gebruiken

Steam Input ondersteunt nu de prachtige nieuwe klassieke consoles van Nintendo Online, dankzij Patch van gisteren (Opent in een nieuw tabblad). Steam Input is software die in Valve is ingebouwd om mensen in staat te stellen elke console te gebruiken die ze willen, en om knoppen en functies correct in te stellen zodat de game ze herkent, zelfs als deze alleen officieel de Xbox-gamepad ondersteunt.

Nintendo Online Consoles is een heruitgave van de klassieke Nintendo 64-, NES-, SNES- en Sega Genesis/Mega Drive-consoles. Het is te koop in de Nintendo Online Store (hoewel uitverkocht) en was bedoeld om te worden gebruikt met de abonnementsservice van de Switch, maar de Switch gebruikt Bluetooth, geen eigen draadloze technologie. Blijkbaar deed iemand bij Valve wat we allemaal dachten en kreeg ze aan het werk op pc. (Bedankt, anonieme ingenieur.)

Dit is een Steam Deck en ik denk dat je een soort predikaat improviseert. Valve doet wat Nintendo ook doet? Ik weet het niet zeker. Blijf weg van deze opmerking. (Afbeelding tegoed: Nintendo of America)

En ja, dat betekent dat je ver kunt gaan in je zoektocht om te doen alsof je dat bent stoom oppervlak Het is een soort gigantische mutantschakelaar. Je kunt al die scènes uit Nintendo-marketing recreëren waarin iemand de sleutel gebruikt aan een tafel met twee mensen die lokale coöp spelen met Nintendo-consoles, behalve dat het een Steam Deck is. Je kunt het op onze site doen Een gids voor het instellen van controllers op Steam Deck.

READ  Nieuwe luchthaven, Swanky Station - Ayodhya heeft blauwdruk klaar voor grote upgrade
Written By
More from Aubrey Mason
Scarlet Nexus biedt comfortabele personages, outfits, Sakura en meer in gloednieuwe screenshots
Nieuws Scarlet Nexus heeft nu misschien een releasedatum, maar zijn manager Kenji...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *