PUBG ontmoet Assassin’s Creed in de aankomende Cross Royale-game

PUBG en Assassin’s Creed vormen samen de ultieme Battle Royale- en stealth-game, met kostuums, uitrusting en mechanica geïnspireerd op de geliefde stealth-serie van Ubisoft die naar Battlegrounds gaat als onderdeel van een coöp-evenement.

Van 17 augustus tot 22 september kunnen PUBG-spelers kiezen uit een reeks uitrustingen met een AC-thema, waaronder twee sets outfits, twee sets tassen en rugzakken, parachuteskins, een nieuwe uitdrukking, wapencharmes en nieuwe spray-items. Kaart van Haven – de urban-look 7×7 met trottoirs, spoorwegen en een staalfabriek – krijgt ook een herontwerp, naar het sinistere, maar zeer elegante hoofdkantoor van Abstergo Industries. Als je de nieuwe Deston-kaart speelt, heb je de toegenomen focus van PUBG op verticalen en snipen al ervaren. Het Assassin’s Creed-evenement fungeert ook als deze stijl van gevechten op grote hoogte, aangezien een van de centrale hoge gebouwen van Haven nu zal worden uitgerust met speciaal ontworpen richels, zodat je meerdere moorden kunt uitvoeren met een M24, en dat vervolgens kunt doen. Een verbazingwekkende sprong van het Altair-achtige geloof naar veiligheid voordat iemand het besefte.

Krafton en Ubisoft plannen ook een reeks PUBG-evenementen op basis van Assassin’s Creed in augustus en september, waar je kunt inloggen en spelen om extra tickets te verdienen voor AC-kisten en ontgrendelbare componenten. Het komt als Assassin’s Creed: Valhalla krijgt nieuwe content, roguelike DLC, misschien wordt de droomgame van AC in Midden-Amerika voor eens en altijd geannuleerd.

Ondertussen blijft PUBG een van de meest competitieve Battle Royale op pc, zelfs als je een expert bent in stealth, dus bekijk zeker onze gids met tips en strategieën als je een warm en leuk kippendiner wilt hebben.

READ  Weekend pc-speldeals: bekijk lentedeals en -specials om samen te spelen

Written By
More from Max Mcgee
Deze week in Games: Hot DiRT Pursuit
Afbeelding: Need for Speed ​​Hot Pursuit Remastered De golf van de volgende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *