Riot laat League of Legends Akali-geluidsverandering vallen na terugslag

League of Legends game-ontwerper, Spideraxe, is onthuld in Tweeten 19 juli dat Riot plannen annuleert om de huidige VO-vertegenwoordiger Krizia Bajos te vervangen door Ashly Burch. Porsche, bekend van haar rollen als Aloy in de Horizon-serie en Rachel in de Apple TV-serie Mythic Quest, is in het team gehaald om een ​​nieuw, enthousiaster personage voor Akali te creëren.

Dit is niet de eerste keer dat een Ionische schurk een stemtransformatie heeft ondergaan, de originele stemacteur voor het personage was Laura Bailey (bekend als Abby’s stem in The Last of Us 2 en Miss Fortune in Ruined King, naast vele anderen), met die-hard fans die nog steeds rouwen om het verlies van zelfreferentieregels zoals “Zal matchmaking ooit evenwicht vinden?” en “veel noobs”.

Toen Akali de herbewerking voor het eerst ontving, veranderde ook de toon van het personage. Krizia Bajos nam een ​​donkerdere, serieuzere richting met VO die leek te passen bij de algehele esthetiek van een stille moordenaar. Fans waren verrast om te ontdekken dat Bajos volledig was vervangen bij het inloggen op de PBE; geld baan een reddit-themawaar gebruikers beweerden dat de nieuwe acteur “te generiek” was en een gebruiker beweerde dat de nieuwe VO “ook een Hollywood-filmheld” was.

Het lijkt erop dat de stemlijnen van Porsche, die vrolijker en minder bedreigend zijn, de teint van Akali’s Star Guardian zullen blijven bereiken. Het algemene thema van de Star Guardian is positiever dan de andere, meer dodelijke personages, dus het zou logisch zijn om de nieuwe VO te behouden.

READ  Een van de volgende gratis Epic-spellen is een populair horrorspel

De Star Guardian Akali-skin wordt op 28 juli uitgebracht, samen met de rest van de kosmologen van de middelbare school. Bekijk hier het volledige overzicht van het League of Legends Star Guardian-evenement. Door de Porofessor te gebruiken om games te winnen, weet je zeker dat je genoeg Mythic Essence opslaat, zodat je de nieuwe Syndra Star Guardian-skin kunt kopen zodra deze wordt uitgebracht.

Written By
More from Max Mcgee
Een simulatiespel in Star Trek Space Crew-stijl voor een enorme gratis uitbreiding
Space Crew is een ironisch simulatiespel in Star Trek-stijl dat elementen van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *