Je kunt nu 10 uur Dragon Quest 11 gratis spelen op Steam

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition vorig jaar op de Nintendo Switch verschenen, met een vernieuwde versie van DQ11 boordevol nieuwe content. Nu vindt die poort zijn weg naar pc, en dat geldt ook voor de enorme demo die Nintendo vóór de Switch-versie lanceerde. Die demo is nu live op Steam, dus als je ongeveer 10 uur RPG-avonturen van hoge kwaliteit wilt, heb je het.

De demo van de Definitive Edition is nu live Stoom, en je kunt daarheen gaan om het te downloaden voordat de game op 4 december uitkomt. Het laat je de eerste hoofdstukken van het spel doorlopen voor wat de ontwikkelaars zeggen “tot 10 uur aan inhoud”. Ik heb de Switch-versie van de demo gespeeld, en dat is niet overdreven – deze proefversie duurt langer dan veel volledige games.

Opgeslagen voortgang wordt overgedragen naar de volledige game, maar je kunt overwegen op welk platform je de volledige game gaat spelen. DQ11S komt op de dag van lancering naar Game Pass PC, dus als je je voortgang op dat platform wilt oppikken, moet je waarschijnlijk de demo pakken op de Windows Store.

Dit geeft ons ook een kans om te zien hoe de pc-poort van Definitive Edition er precies uitziet. De ontwikkelaars hebben bevestigd dat dit een poort is van de Switch-release, en hoewel het een betere frame rate en resolutie-opties heeft, zijn de beelden gebaseerd op die van de game op de draagbare hybride van Nintendo. (Er is ook geen upgrade van de originele pc-versie van DQ11, dus je zult opnieuw moeten betalen, zelfs als je de vorige release bezit.)

READ  De pre-load-informatie van Cyberpunk 2077 is gelekt

Dragon Quest 12 is in ontwikkeling en maker Yuji Horii plaagt serie-aankondigingen voor volgend jaar, dus het zijn goede tijden voor fans van de eerbiedwaardige serie van RPG-spellen. Als je op zoek bent naar meer gratis pc-games, ondertussen kun je die link volgen.

Written By
More from Max Mcgee

Weet je nog? Congres graaft PM Modi’s 2013 Tweet over India-China uit

Congres valt PM Modi aan over India en trekt troepen terug met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *