Je kunt tvOS 15 RC downloaden voor Apple TV 4K en HD

tvOS 15 RC kan nu worden gedownload als je een door Apple geregistreerde ontwikkelaar of openbare bètatester bent.

Ontwikkelaars en testers kunnen nu tvOS 15 RC voor Apple TV downloaden

Hoewel het misschien niet zo opwindend is als iOS 15 en iPadOS 15, is tvOS 15 een belangrijk stukje van de puzzel voor het hele Apple-ecosysteem. Het kreeg ook een update op WWDC 2021, daarna verschillende bèta’s en nu hebben we een RC-build om mee te spelen.

iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn voorzien van A15 Bionic met vijf-core GPU – de overige modellen hebben een quad-core onderdeel

Als je al een eerdere bètaversie op je Apple TV 4K of Apple TV HD hebt geïnstalleerd, kun je tvOS 15 RC via de ether downloaden, net als elke andere tvOS-update van Apple. Dit doe je door naar Instellingen>Systeem>Software-update. Het downloaden van de update kan enige tijd duren en het is het beste om de tv niet uit te zetten of van zender te veranderen tijdens de installatieprocedure.

Nogmaals, deze update is beschikbaar voor zowel ontwikkelaars als openbare bètatesters. En uiteindelijk zal het voor iedereen over de hele wereld beschikbaar zijn als een gratis update met alle nieuwe opwindende functies, waaronder SharePlay, Hey Siri-ondersteuning, de mogelijkheid om ruimtelijke audio te horen met AirPods en nog veel meer.

Je hebt de mogelijkheid om de tvOS 15 RC-update schoon te installeren als je wilt. Maar onthoud dat dit alleen een Apple TV HD-ding is. De update is alleen via de ether beschikbaar voor Apple TV 4K-modellen, inclusief de nieuwste versie die is uitgebracht met de nieuwe Siri Remote.

READ  Download de Aadhaar Card online in 10 eenvoudige stappen. Hier is een complete gids

We moeten nog een paar dagen wachten voordat de definitieve versie van de software voor het publiek beschikbaar is. Houd er rekening mee dat het maken van een RC (Release Candidate) in feite het definitieve programma is, maar alleen in het begin voor testers is ontworpen. Als er om welke reden dan ook hier wijzigingen moeten worden aangebracht, zal Apple gewoon een bijgewerkt ontwerp voor iedereen pushen wanneer de dag van de grote release komt. Maak je geen zorgen, je hoeft je hier helemaal geen zorgen over te maken.

Terwijl je hier bent, bekijk ook het volgende:

Written By
More from Eda Greene

Chrome 90 wordt uitgerold en u kunt het nu downloaden

Chrome 89 is net aan het begin van de maand gelanceerd en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *