Detroit Lions’ 6 Ball-kandidaten vs 49 spelers

Jeremy heeft me in staat gesteld om dit hele bedrijf voor 2021 te leiden.

Als je niet bekend bent met Game Ball, dan is dit hoe het werkt. Elke week zal ik een aantal spelers identificeren die het goed hebben gedaan in Detroit Lions Laatste spel. Ik zal voor elk van hen een casus geven met enkele statistische resultaten voor elke speler. Vervolgens zullen we aan het einde van elk artikel een stem uitbrengen om te stemmen over de keuze van de game-speler (of game-bal). Volgende week reiken we wedstrijdbalpunten uit: 3 punten voor de speler met de meeste stemmen, 2 punten voor de tweede plaats en 1 punt voor de speler met de derde plaats in de stemming. In deze serie volgen we de situatie elke week op.

Meestal betekent dat business as usual, maar ik ben bevooroordeeld. Elke keer dat de speler het ondersteunt Mijn gewaagde voorspelling voor de weekU kunt garanderen dat ze hier zijn. Over dit onderwerp gesproken…

Benny Sewell

Statistieken: 6 totaal toegestane persen, 2 QB-hits, 0 bags
PFF-kwaliteit: 75.6

Op de een of andere manier betrapte Penny Sewell zich zondag aan de linkerkant. Waren er mensen die het beter deden dan hij? Ja natuurlijk. Als je met een opzegtermijn van twee dagen moet overschakelen naar een positie die je al bijna twee jaar niet hebt gespeeld, krijg je wat speelruimte. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij het deed tegen een van de beste passes in de competitie, Nick Bossa.

De kansen waren groot tegen Sewell en zijn kant hield zondag zijn kant schoon, maar hij slaagde er toch in om ze kwijt te raken. Heb een dag, groentje.

READ  Immortals Fenyx Rising releasedatum aangekondigd - The Lost Gods DLC

Boom Bloemen

Statistieken: 4 treffers, geforceerde tuimeling
PFF-kwaliteit: 89,9

Deze persoon heeft weinig of geen rechtvaardiging nodig als je je tv aan hebt staan ​​tot het einde van het spel. Zonder Trey Flowers was er geen game tot stand gekomen. Flowers was zoals gewoonlijk hetzelfde door een sterk voordeel te zetten in alle games en forcing 49ers Om in het midden te rennen (wat ze helaas best goed deden). Toen het belangrijker was, verschenen de bloemen in dekking Met geforceerde interferentie en stotteren die het spel uiteindelijk een stuk vermakelijker maakten.

Ik weet niet waarom dit alleen op Twitter verscheen vanuit NFL Frankrijk, maar très bien, Monsieur Flowers.

Austin Seibert

Statistieken: 1 op 2 velddoelpunten, 1 op 2 binnen het strafschopgebied
PFF-kwaliteit: 60.0

Luister naar me, want jullie weten allemaal dat ik dol ben op speciale teams. Hoe durf ik een spits te contracteren die een van zijn enige velddoelpunten miste? Nou, ik kan je vertellen dat het niet op deze lijst staat met al dan niet gescoorde velddoelpunten.

Kun je raden hoeveel strafschoppen het kick-team vorig seizoen terugnam? 50? 20? 10??? hoe zit het met drie. Gedurende het seizoen kruiste hij 32 NFL-teams. Als het er echt toe deed, was Seibert in staat om een ​​spel om te draaien met een slagingspercentage van vier procent om, net als Trey Flowers, de leeuwen in het spel te houden. Daarom wint hij de wedstrijd om de wedstrijdbal.

Jamal Williams

Statistieken: 9 lunges, 54 yards, 1 TD; 8 receptie, 56 yards
PFF-score: 68,1

Jamal Williams had geen specifiek toneelstuk dat de dag benadrukte, in tegenstelling tot eerdere genomineerden, maar Williams schreeuwde de hele dag constant. Hij haalde gemiddeld zes yards per carry achter een aanvalslinie die al de hele week stukken door elkaar haalt. Hij was zelfs succesvol in sommige situaties waarin iedereen bij Ford Field wist dat Williams de bal zou rennen. Evenzo maakte Williams zondag goed gebruik van zijn doelpunten door acht van negen ballen te schieten voor 56 yards.

READ  Waarom rooster-shuffelen moeilijker zal zijn voor Giants en de rest van NFL

Ik zou nalatig zijn als ik Williams’ ietwat kostbare misstap in de vierde ronde niet vroeg in de wedstrijd zou noemen, maar ter verdediging zou hij voor dat spel de eerste treffer niet achter een vreselijke aanvalsfout gooien, zelfs als hij voet bij stuk hield. op dat toneelstuk.

Tracy Walker

Statistieken: 7 stuks van de bal, 1,0 zakjes
PFF-kwaliteit: 65,7

Tracy Walker is misschien wel de grootste hit hier, maar ik denk dat het een eervolle vermelding verdient. Hij bracht een groot deel van de dag door met het verslaan van het beste tight end van de competitie in George Keitel, die de dag slechts vier keer eindigde. Gezien het feit dat deze vier ballen 78 yards raakten, maar gezien het feit dat de 49 spelers 34 punten in de aanval, vier touchdowns en geen enkele in de eindzone hadden, is het een behoorlijk solide dag. Evenzo kwam Tracy Walker op reis om een ​​enorme zak te krijgen in het vierde kwartaal om een ​​49ers-campagne af te sluiten, terwijl ze 21 waren om de comeback van de mislukte Lions te beginnen.

TJ Hawkinson

Statistieken: 8 vangsten, 97 yards, 1 TD
PFF-kwaliteit: 76,4

Hockenson had geen specifieke toneelstukken die eruit kwamen als Trey Flowers of Austin Seibert, maar hij deed de klus de hele dag consistent. Hij pakte acht van zijn tien goals en bevestigde daarmee het idee dat we de hele zomer van Allen Park hebben gehoord dat hij het favoriete doelwit van Jared Goff is.

De 97 yards van Hock zijn nog indrukwekkender als je bedenkt dat Goff de bal niet over de scrimmagelijn wil gooien, aangezien YAC-yards niet gemakkelijk zijn tegen een solide 49ers-verdediging.

More from Madison Garrett

Peyton Manning: We moeten de game ontwikkelen die ons zoveel heeft gegeven

USA Today Sport Peyton Manning hield een all-time Hall of Fame-speech, waarbij...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *