Je moet Marvel’s grootste gameramp spelen voordat je Xbox Game Pass verlaat

Je moet Marvel’s grootste gameramp spelen voordat je Xbox Game Pass verlaat

Het tijdperk van de live service game nadert. Een genre dat eruitzag als de toekomst van gaming, verandert snel in een oververzadigde, uitputtende trend voor gamers die klaar zijn om verder te gaan. Dat weerhoudt bedrijven er niet van om te blijven profiteren van deze toch al vluchtige trend, waarschijnlijk zonder resultaat.

Het was het keerpunt in de weergave van live service-games wonder wrekers, waarmee alle officiële ondersteuning op 30 september wordt beëindigd. De tragedie van het verlies van deze titel is dat het een verrassend fascinerend verhaal verbergt, een verhaal dat verloren zal gaan voor spelers. Je moet het uitproberen voordat het voor altijd verdwenen is, en tot 31 juli is het beschikbaar via Xbox Game Pass.

Het centrale idee erachter wonder wrekers Salim. Een third-person actiegame met een origineel verhaal verteld via een missiestructuur die spelers de controle geeft over de meest iconische helden van Marvel. En in wezen is dit binnen wonder wrekers.

Hoewel de missies repetitief kunnen zijn, heeft het de vreugde van een goed actiespel, omdat het de speler de kans geeft om te genieten van hoe leuk het vechten kan zijn. Alle hoofdcasts van de Avengers (Iron Man, Hulk, Captain America en Black Widow) zijn speelbaar en elk heeft een moveset die speciaal voor hen is ontworpen. De game bereikt zijn doel om spelers het gevoel te geven dat ze alle coole dingen doen die ze deze personages in de MCU zien doen.

Rondvliegen als Iron Man en vijanden neerschieten voelt snel, dingen verpletteren als de Hulk is dom leuk, en je schild opgooien als Cap is net zo bevredigend als je zou verwachten. De missiestructuur geeft spelers voldoende tijd om te genieten van de unieke gevechten van elk personage.

Verder is er een coole opname van de heldin van het spel – Kamala Khan.

Onder de lever dienende bloat, wonder wrekers is een frisse kijk op een bekend verhaal.

Square-Enix

Kamala – Ms. Marvel – werd voor het eerst geïntroduceerd in de Marvel-strips in 2014. Ze werd al snel een favoriet personage dankzij het geweldige schrijven van bedenker G. Willow Wilson en de kunst van Adrian Alphona. haar hoofdrol daarin wonder wrekers Haar belangrijkste uitje was buiten de strips en het duurde twee jaar voordat ze haar eigen MCU-serie op Disney+ ontving.

Verhaal van de wonder wrekers Het draait om Kamala’s missie om de originele Avengers te herenigen nadat een rampzalige gebeurtenis ervoor zorgde dat de wereld het team haatte en Kamala nieuwe superkrachten achterliet. Het ’team weer bij elkaar’-gevoel van het verhaal is een geweldige opzet voor de leuke interacties tussen Kamala en de andere Avengers. Zij is de nieuwkomer met sterrenogen en alle anderen zijn een overdreven humeurige grijze veteraan. Ze halen veel trucs uit en Kamala is altijd de ster van de show. wonder wrekers Het slaagt erin om een ​​geweldig oorsprongsverhaal voor Kamala te vertellen en tegelijkertijd een uniek Avengers-verhaal te zijn.

Dit alles zou geweldig zijn geweest als wonder wrekers Het wordt niet geladen omdat het een live servicegame is. Alles buiten het hoofdverhaal en de gevechten voelt leeg aan en de inhoud van het eindspel ontbrak ernstig. Een complex buitsysteem, mislukte matchmaking en repetitieve eindspelmissies bederven wat daar goed is.

In de maanden na de lancering van de game zijn er al meldingen geweest van aanzienlijke spelersdalingen. In de jaren sinds de release van de game heeft het een paar inhoudsupdates ontvangen die nieuwe personages hebben toegevoegd, maar de game is er nooit in geslaagd voet aan de grond te krijgen als leverservicetitel. Dit culmineerde in januari 2023 advertentie Van ontwikkelaar Crystal Dynamics komt de nieuwste content-update voor de game op 31 maart en stopt alle officiële ondersteuning op 30 september.

wonder wrekers Het zal ook worden verwijderd uit digitale winkelpuien. Hoewel het nog steeds beschikbaar is op Xbox Game Pass (of waar dan ook), is het een waardevolle ervaring.

wonder wrekers Beschikbaar op Xbox Game Pass tot 31 juli.

READ  SnowRunner PS5, Xbox-serie gratis update set voor 31 mei samen met seizoen 7

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *