Pokemon Legends: Arceus ZAL NIET ECHT EEN OPEN WERELDSPEL ZIJN

wanneer Pokemon Legends: Arceus Oorspronkelijk werd onthuld dat het vaak is beschreven en vergeleken met openwereldgames zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hoewel de PR en vroege gameplay-opnames zeker de indruk wekten van een open wereldomgeving waarin je van de ene locatie naar de andere zou kunnen lopen, lijkt het erop dat dat niet helemaal het geval zou zijn.

The Pokémon Company heeft een verklaring gedeeld over: In reactie op een verhaal over Kotaku, wat lijkt te laten zien hoe het meer zou zijn als een string zoals monster Jager – Met gesegmenteerde gebieden. Hoewel hij niet specifiek naar dit spel verwees, legt hij wel uit hoe je als coach van het dorp naar “verschillende open gebieden” in Hisui gaat om missies te voltooien. Dit is de verklaring:

“in een Pokemon Legends: ArceusJubilife Village zal dienen als basis voor onderzoeksmissies. Nadat ze een missie of verzoek hebben ontvangen en zich voorbereiden op hun volgende reis, vertrekken spelers vanuit het dorp om een ​​van de verschillende open gebieden in de Hisui-regio te bestuderen. Na het voltooien van het enquêtewerk moeten spelers weer terugkomen om zich voor te bereiden op hun volgende missie. We kijken ernaar uit om binnenkort meer informatie te delen over het verkennen van de Hisui-regio.”

Dus, daar ga je – het is niet het soort open wereldtitel waar sommigen aan zouden denken of vergelijkingen mee maken. Dit nieuwe deel in de serie komt op 28 januari volgend jaar op Switch. Onlangs hebben we een kijkje genomen bij Een nieuwe ontwikkeling van Scyther.

READ  Italiaanse schaatser: Spelen in Milaan en Cortina zullen Olympische geest missen
Foto: The Pokémon Company

Wat vind je van het ontwerp van deze aankomende release als “Open Zones”? Laat hieronder je gedachten achter.

More from Madison Garrett
ESPN’s FPI voorspelt elke Tennessee-game in 2020
Het voetbal in Tennessee begint zijn seizoen 2020 op 26 september en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *