Jimmy Butler vraagt ​​$ 20 voor koffie in de NBA-bubbelwinkel

Jimmy Butler vraagt ​​$ 20 voor koffie in de NBA-bubbelwinkel

Jimmy Butler is aan het grillen om zijn salaris van $ 34 miljoen dit seizoen op te vullen.

De Heat-ster heeft het monopolie op coffeeshops in de bubbel van de NBA overgenomen door zijn Franse pers en andere accessoires te gebruiken om zijn medespelers $ 20 per beker te vragen.

‘Ik werk aan mijn koffievaardigheden’, zei Butler ESPN’s “The Jump” met Rachel Nichols. “Na mijn carrière open ik mijn coffeeshop. Op dit moment reken ik 20 dollar per kopje. Dus als je wat wilt, kom erdoor. “

Butler noemt zijn winkel ‘Big Face Coffee’, aldus A. foto van een whiteboard-menu sinds verwijderd door teamgenoot Meyers Leonard. Hij neemt alleen contant geld – geen IOU’s – en biedt een verscheidenheid aan drankjes: latte, pour over, cappuccino, americano, espresso, rode ogen, mokka, macchiato en café au lait.

‘Je kunt hier nergens koffie krijgen,’ zei Butler. ‘Dus ik zou het tot 30 dollar per kopje kunnen stoten. Hangt er gewoon van af. De mensen hier kunnen het betalen. Dus niemand klaagt. “

De klantenkring is dit weekend mogelijk gekrompen toen zes teams naar huis gingen nadat ze zich niet hadden gekwalificeerd voor de play-offs in seeding-wedstrijden. Butler and the Heat bezitten het nummer 5-zaad in de Eastern Conference, waardoor ze klaar zijn voor een eerste ronde matchup tegen de Pacers.

READ  MultiVersus Seizoen 1 releasedatum aangekondigd voor pc, PlayStation en Xbox

Written By
More from Aubrey Mason
Pune Man draagt ​​masker gemaakt van goud ter waarde van bijna Rs. 3 Lakh
Shankar Kurade heeft een masker gemaakt van goud ter waarde van Rs...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *