Jinshin Trace Bewijs van een modderig vreemd avontuurgebeurtenis

Wil je meer weten over het nieuwe Genshin Impact Muddy Bizarre Adventure evenement? Dit is een nieuwe reeks RPG-missies die plaatsvinden in The Chasm als onderdeel van de tweede fase van Genshin Impact 2.7. Naast de Kuki Shinobu-versie kun je ook op een missie gaan om de onderzoekers te helpen een vreemde, kleiachtige substantie op te ruimen die begint te verschijnen.

De Genshin Impact Muddy Bizarre Adventure. Evenement Voor iets minder dan twee weken gebeurt dit in fasen. Er zijn vijf afzonderlijke missies die deel uitmaken van dit evenement, hoewel ze achtereenvolgens worden ontgrendeld over een periode van vijf dagen. U kunt alleen proberen een taak uit te voeren als u de taak van de vorige dag hebt voltooid. Je hebt ook een Lumenstone-adjuvans nodig om deze missies te doen, en Hoyoverse raadt aan om het Lumenstone-erts te verzamelen om een ‚Äč‚Äčlevel omhoog te gaan, aangezien elke missie moeilijker zal zijn dan de vorige.

Genshin Impact Tijd en datum van een modderig vreemd avontuurgebeurtenis

Het evenement loopt van 22 juni tot en met 4 juli (04:00 uur servertijd), dus je hebt minder dan twee weken om het te voltooien.

Genshin Impact Een modderig bizar avontuur Beloningen en vereisten

Om deel te nemen aan dit evenement, moet je aan de volgende criteria voldoen:

  • Avontuur rang 28 of hoger
  • Voltooi de wereldwijde missie ‘Hidden Seven Star Cloud Seal’ om het ondergrondse gebied van Chasm te ontgrendelen
  • Verkrijg een Lumenstone Adjuvant via de wereldwijde missie “Chasm Spelunkers” en upgrade deze naar niveau 2

De beloningen voor Muddy Bizarre Adventure-evenementen zijn onder meer:

READ  Na niet aanwezig te zijn geweest bij Wolf Of Us 2 bij The Game Awards, beloven de ontwikkelaars binnenkort meer informatie
  • Primojims
  • heldintelligentie
  • Materiaal voor het upgraden van talenten
  • erts mystieke magie

Meer details over elk specifiek onderdeel van de taken en wat je moet doen, vind je op Hoyoverse blogpost Opgedragen aan dit evenement. Voor meer Genshin Impact-tips, bekijk alles wat we weten over Genshin Impact 2.8, onze lijst met Genshin Impact-lagen en onze gids voor Genshin Impact-codes voor die gratis grondstoffen.

Written By
More from Max Mcgee
Deathloop heeft Denuvo DRM op Steam
Deathloop, de timeloop FPS-spel van ontwikkelaar Arkane, heeft een Steam-pagina. Onder de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *