Steun SpecialEffect met de Humble One Special Day-bundel van dit jaar

2020 is voor velen van ons een moeilijk jaar geweest, met een aanzienlijke bevolking die zich tot videogames wendde als een bron van ontsnapping uit alle kommer en kwel. Dus goede doelen willen Special effect, wie heeft zetten hun goede werk voort verdient uw steun, ondanks de wereldwijde pandemie die hun inspanningen belemmert. Humble heeft opnieuw samengewerkt met de liefdadigheidsorganisatie om er meerdere aan te bieden indie spellen als onderdeel van de nieuwste bundel.

Op het eerste niveau van de Humble One Special Day-bundel 2020 – die wordt ontgrendeld als je het magere bedrag van slechts £ 0,77 / $ 1 betaalt – je kunt meteen in Surgeon Simulator: A&E Anniversary Edition duiken. Dit omvat alle updates, inclusief dat een, en zal je opleiden voor Chirurg Simulator 2.

Ook te zien in niveau één zijn Smoke and Sacrifice – a overlevingsspel dat Don’t Starve-vibes afgeeft, en het Celeste-starterspakket voor Idle Champions of the Forgotten Realms – een gratis spel waarin je op vijanden klikt terwijl je bende avonturiers langzaam vooruit marcheert.

Niveau twee bevat het grootste deel van de games die voor deze bundel worden aangeboden. Als u meer betaalt dan het gemiddelde van £ 3,96 / $ 5,07, kunt u de digitaal bordspel versie van Talisman, samen met de uitbreidingen The Frostmarch, The Sacred Pool en The City. Naast Talisman zijn er Battlezone: Gold Edition, Portal Knights en Stronghold 2: Steam Edition. Als je de gemiddelde prijs verslaat, krijg je ook de soundtrack voor Stronghold 2.

Grijp de bundel

Ten slotte kun je voor £ 7,71 / $ 10 of meer Dirt Rally 2.0 krijgen, een van de beste racegames op pc. Volgens onze recensie, “Bouwt voort op wat goed is aan zijn onbeschaamd hardcore voorganger en voegt een volledig uitgeruste Rallycross-carrièremodus toe voor degenen die liever verf ruilen in hun races”.

READ  Beat Sabre-multiplayer is nu uit voor pc en Quest, maar vertraagd voor PSVR

Bovendien biedt het derde niveau het Elves, Rogues en Rifts DLC-pakket voor Portal Knights (het hoofdspel is opgenomen op niveau twee), evenals Ogre – een ‘turn-based strategiespel van gemechaniseerde oorlogvoering, waarvoor tactische besluitvorming vereist is. en strategisch denken ”.

Er moet voor elk wat wils zijn, en je kunt de Humble One Special Day-bundel 2020 voor de komende 20 dagen (tot 20 oktober).

Written By
More from Max Mcgee

Beste Valheim Seeds | computer spelletjes

Ben je op zoek naar de beste Valheim-zaden? De wilde wildernis van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *