Kerel bouwt een werkende Xbox Series X-game van meer dan 1,80 meter hoog

grote xbox

Wat is dit, nu serie? Eén persoon maakt een PS5 zo klein Dus iemand anders moet eropuit gaan en een enorme Xbox Series X maken?

(Natuurlijk niet, het is raar dat we twee van deze dingen in één week hebben!)

Michael Beck, ook wel bekend als de onofficiële ingenieurgeïnspireerd door de eigen pogingen van Microsoft om Verander Xbox Series X in een koelkast, maar dan even frustrerend dat de nieuwe, grotere console eigenlijk niet meer als console fungeert. Dus begon hij iets groters te maken, en deze keer maakte hij iets dat nog steeds een videogameconsole was.

Resultaten? Deze enorme Xbox Series X is meer dan 2 meter (6’5 inches) hoog en 1 meter (3 feet) breed. Hoewel dit minder hardwaremagie kostte dan Verklein je PS5 tot een hoesje van slechts 2,5 cm breedEr is nog steeds een indrukwekkend niveau van vakmanschap en detaillering in dit ontwerp gestopt.

Ten eerste werkt het, je kunt dit op een tv aansluiten en spelen Hallo Maak je geen zorgen (het massieve houten frame heeft eigenlijk een gewone winkeleenheid erin). Maar Pick liep ook tegen het probleem aan om de (nu enorme) details van de console te detailleren, zoals het repliceren van alle poorten en de juiste labels om naar de achterkant van de console te gaan, die er best cool uitzien door zijn exploderende grootte.

ZHC verraste de grootste XBOX Series X ter wereld

Waarom is het de moeite waard om te bouwen? Nu een Guinness World Record-houder Voor “Grootste Xbox-console” (wat een bestand is) licht Uitgebreid omdat dit eigenlijk gewoon een gewoon Xbox-framework is, maar wat dan ook). En als je zo ver bent gekomen zonder alles te hebben gezien, en je je afvroeg wat nu zo’n absolute eenheid zou worden, is het goede nieuws dat het is gedoneerd aan de YMCA van Atlanta, zodat kinderen kunnen spelen op een console die zelfs hilarisch veel ruimte inneemt in de Kamer.

READ  Skywards-zwaard op switch-hubs wii-intimidatie
Written By
More from Aubrey Mason
5 eenvoudige en handige problemen bij het herhalen van items
Minecraft is in wezen een Overleving Spel. Dit maakt het krijgen van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *