Jio Tops upload snelheidsgrafiek in april; Vodafone’s idee leidt in downloadsnelheid

Reliance Jio stond bovenaan de snelheidskaart voor april 2022, terwijl Vodafone Idea de leiding nam op het gebied van downloadsnelheid. Peer, Bharti Airtel zag een marginale verbetering in de gemiddelde downloadsnelheid gedurende de maand.

De Telecom Regulatory Authority of India (TRAI) heeft in april 2022 een snelheidsregeling voor telecomserviceproviders uitgevaardigd.

Volgens TRAI-gegevens behield het door telecom geleide Reliance Industries zijn leiderschap in de gemiddelde 4G-downloadsnelheidsgrafiek door in april een gemiddelde downloadsnelheid van 23,1 Mbps te behalen, een verbetering ten opzichte van 21,1 Mbps in de voorgaande maand.

Ondertussen behaalden andere grote telecomnetwerken Vodafone Idea, Airtel en BSNL-netwerken in de verslagmaand gemiddelde downloadsnelheden van respectievelijk 17,7 Mbps, 14,1 Mbps en 5,9 Mbps.

In april meldde Airtel een marginale verbetering van de gemiddelde downloadsnelheid van 13,7 Mbps in maart van dit jaar. De prestaties van zowel Vodafone Idea als PSNL zijn de afgelopen maand echter afgenomen.

In termen van 4G-uploadsnelheid stond Vodafone Idea bovenaan de lijst met een gemiddelde 4G-uploadsnelheid van 8,2 Mbps in april. Aan de andere kant rapporteerden Jio, Airtel en BSNL in dezelfde maand gemiddelde uploadsnelheden van respectievelijk 7,6 Mbps, 6,1 Mbps en 5,0 Mbps.

Met name dankzij de downloadsnelheid hebben consumenten toegang tot inhoud van internet, terwijl de uploadsnelheid hen helpt om foto’s of video’s naar hun contacten te verzenden of te delen.

De gemiddelde snelheid wordt door TRAI berekend op basis van de gegevens die het realtime verzamelt met behulp van zijn MySpeed-app.

Written By
More from Eda Greene
De resultaten zijn bekend gemaakt op de website ssc.nic.in; Hier is hoe te downloaden
New Delhi | Jagran Onderwijsbureau: De personeelsselectiecommissie heeft de SSC CHSL Tier-II-resultaten...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *